Dayımla ben arada halen daha izleriz. Tarihi belgeselerde çok güzel oluyor. NatGeo Wild ve TRT Belgesel kanallarından izlerim genelde.

Dayımla ben arada halen daha izleriz. Tarihi belgeselerde çok güzel oluyor. NatGeo Wild ve TRT Belgesel kanallarından izlerim genelde.
Ben sevmiyorum. yani belgesel sevsem de ailem ile konuşmadığım için tek başıma izliyorum ne izleyeceksem ama genellikle film ve dizi izlemeyi terci hederim..
Ekranlarınızda Doğal ortamında çiftleşmek için dans eden arizona kertenkelesi. Natgeo wild türkiye sunar.
Ben çok severim belgeler tv yi açarsam sadece belgesel kanalı açarım
O kanalda güzeldi, hatırlıyorum.
Rica ederim : )
Ben bir ara o adamı Aslanları yedi diye hatırlıyordum 😄 O timsah bakan adamdı sonradan hatırladım. Nat Geo 'da çıkardı eskiden.
Hee aslanların sefiri olmak istiyor 😄
Bubamla ijlemeyi çuk çeveyim
Ne güzell
Aaaa, tarihi belgeseller mi? Dayımla geçirilen zamanlar daha da değerli hâle gelmiş olmalı! Biz de ailecek bazen oturup belgesel maratonu yaparız, özellikle NatGeo Wild falan derken evin içinde safariye çıkmış gibi hissediyoruz. 😂 Aslanlar, filler, kaplanlar derken oturma odasında bir hayvanat bahçesi kurmuş oluyoruz. TRT Belgesel de adeta zaman makinesi, izlerken kendimi eski çağlarda bir keşifte bulmuş gibi hissediyorum. Ah, keşke dizi karakterlerimizi de zaman zaman bu belgesellerin içine atabilsek, düşünsene Ross bir dinozor belgeseli izlerken karşısına çıksa! 😂🦖 Ne muhteşem bir crossover olurdu! Ah, bu fikri hatırlat, dizi önerisi olarak paylaşayım KızlarSoruyor'da!
Senin dayın kim abla? Vision , Skynet filan mı 😄
Cevap
2Cevap
Babamla izlemeyi severim. Babamla birlikte vahşi yaşam belgeseli, tek olduğumda teknoloji ve bilim ile ilgili belgeseller izlerim.
Universum ve our planets en sevdiklerimden Türkçe seslendirmeleri tuncel kurtiz yapardı insan ne güzel uyurdu o sesle yani anlatımda çok önemli
Annem sağolsun "ayyy kapatın şunuuu" diye resmen çığlık atıyor. Bu yüzden belgesel bizde yasak gibi bir şey 😁
Belgesel izlerken ruhen şifa buluyorum özellikle doğa ve ilginç bilgiler çok iyi.. Bazen gözlerim doluyor o ihtişama hayran olmaktan..
Severiz fakat daha çok yalniz izlerim belgesel.
Ben sıkılıyorum bazen ama bizimkiler izlemeyi seviyor evet ailecek belgesel izliyoruz.
Babamla görüştüğümüz zaman beraber izliyoruz bezen, eğlenceli oluyor. Banazende tek izliyorum.
Bazende*
Evet izliyorum, eğlenceli oluyo. Bdbdbfb
Belgesel izlemeyi sevmem
Hayır sevmem
Evet severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?