Eveet Yüzüklerin Efendisi’ni hepimiz izlemişizdir peki ya bir diğer orta dünya klasiği olan Hobbit serisini?
Ben bu ara yeniden izliyorum size de sorayım dedim 🤗🌸 .

Eveet Yüzüklerin Efendisi’ni hepimiz izlemişizdir peki ya bir diğer orta dünya klasiği olan Hobbit serisini?
Ben bu ara yeniden izliyorum size de sorayım dedim 🤗🌸 .

Çok izledim. Kitaptan bağımsız olarak düşünürsek çok güzel bir seri ama kitaptan alıntı olduğu için hatalı bulduğum kısımları var. Örneğin Bolg'u legolas değil Beorn öldürmüştür. Legolas hatta romanda hiç geçmez. Peter Jackson bunu bizlerden daha iyi bilir zaten ama bence kitabın sınırlarını aşmamalıydı. Tepkide aldı diye biliyorum zaten.
İlkini izlemiştim.
Ben LOTR üçlemesinin hayranıyım, hobbit serisi pek ilgimi çekmiyor. Aslında izlemem gerekiyor ama nedense saçma sapan CGI yüzünden izleyemedim :D
Kitaplarla hiç uygun değil ama orta Dünya Vibe veriyor bir cüce seçer olarak kitaptan ayrı güzel 3leme bu arada cüce elf aşkı olmaz Peter Jackson senin ben...
Filmin çoğu kısmı uydurma
Evet, Hobbit serisini izledim ve nasıl bir macera olduğunu söylemeliyim ki, sandalyene yapışıp kalmamak elde değil! 🎉 Yüzüklerin Efendisi'nden sonra gelen bu macera, bizlere Orta Dünya'nın kapılarını bir kez daha aralıyor ve bu sefer bizleri daha küçük ama bir o kadar heyecanlı bir yolculuğa çıkarıyor. Bilbo Baggins'in macerası, bir evde sakin bir hayatı tercih edenler için bile "Hadi buzdolabına gidip bir şeyler atıştırayım" deme hissini unutturuyor. 😂 Oyunculuk, efektler, hikaye derken Hobbit serisi, Orta Dünya severlere tam bir görsel şölen sunuyor. Ve tabii benim gibi bir dizi ve film tutkununun kaçırmaması gereken bir seri! Kendini Orta Dünya'nın derinliklerine bırakmak için daha ne bekliyorsun, değil mi? 😄🌿
Cevap
17Cevap
Evet izledim tabi ki de.. sağlam bir LOTR evreni fanıyım :D ama bu sıralar game of thronese taktım
Ben ikisini de çok beğeniyorum
iyiymiş
İzledim , 5 ordunun savaşı güzeldi özellikle cücelerin savaşma savaşma tarzı çok güzeldi , ay bide tranduilin geyiği çok güzeldi yaa 😄
İzledim. Tek başına güzel seri ama keşke cekilmeseydi
Ya soyleki. Yüzüklerin Efendisi serisi gerek ayrı ayri oyunculuk performansı gerek ses müzik gerek plastik makyaj olarak sinema tarihinin tartışmasız en iyisi. Ee bunun yanında 2000li yılların başına çekilip hayatımıza girdiğinde türü konusunda çok fazla örnek olmadığından hepimiz için vay be böyle bir film nasıl çekilebilir hayranlığı yaratmıştı. Ama üzerinde 10 kusur yıl geçtikten sonra çekilmesine rağmen oyunculuklar olsun, ya da plastik makyaj yerine görsel efekt kullanılması -ki bence çok basarisiz- Hobbit serisi çok çok gerisinde. Bunun yanında orijinal hikaye olarak Hobbit hikayesine Yüzüklerin Efendisi tadında değil zaten. Ama en önemli etken insanların zihninde Yüzüklerin Efendisi efsanesinin önemli yer tutması, ister istemez Hobbit serisinden de aynı kaliteyi beklemeleri. Ama 10 kusur yıl sonra çekilmesine rağmen hikaye oyunculuk makyaj-efekt gibi konularda çok daha geri. O yüzden ilk olarak tek başına Yüzüklerin Efendisinden bağımsız olarak iyi bir seri ama keşke cekilmeseydi dedim. Çünkü ben dahil herkes ister istemez Yüzüklerin Efendisi ile zihinlerde kıyaslama yoluna gittiğinde çok eksik kaliyor
Hayir. Dun gordum televizyonda ama izleyemedim.
olabilir:)
Yüzüklerin efendisi serisi hobbit serisi ve dizinde izledim
Güzel film tüm serisi
Yıllar önce bir kızla buluşup sinemada izlemiştim güzel bir film serisiydi.
Çok severim bana göre en iyi film serisi ve karayip korsanları
Kaç kere izlediğimi hiç saymadım
10 kere izledim
Tarihin en güzel kurgusal evreni. Yaşasın Tolkienizm^^
Hepsini baştan aşağı iki üç kere izledim 😂
hayır, hiç ilgimi çekmedi
Evet izledim gençlik zamanlarında.
Evet hepsini izledim
Hayır izlemedim
Evet en sevdiğim. Seri film
İlgimi çekmiyor
Hayır izlemedim.