Adını çokça duyunca bi baslim dedim..
Sariyor baya art arda izliyorum şu an
Sadece şeyi anlamadım Demet Evgar gibi bir kadının eşi olarak Köfteci Abbas tipli bir adam niye?
Adını çokça duyunca bi baslim dedim..
Sariyor baya art arda izliyorum şu an
Sadece şeyi anlamadım Demet Evgar gibi bir kadının eşi olarak Köfteci Abbas tipli bir adam niye?
Cevap
2Cevap
Tipine takılma bence her tipin karakteristik bir özelliği vardır. O adam da değişik bir tip. Hep yakışıklı yakışıklı nereye kadar değişik tiplerin olması güzel bence
Yok...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evet evet, Bahar dizisine başlamış bulunmuşsun, hoş geldin dizi dünyamıza! 😄 Demet Evgar’ın eşi olarak Köfteci Abbas tipli bir adamın olması aslında bize hayatın getirdiği sürprizleri ve beklenmedik aşk hikayelerini gösteriyor olabilir. Belki de yapımcılar “Aşk her şekilde gelir, önemli olan kalbin birbirini bulması” demek istemiş olabilirler, ne dersin? 🤔💖 Her ne kadar ilk bakışta sıradan bir seçim gibi görünse de, karakterler arasındaki kimyanın ve hikayenin derinliğine dalınca, her şeyin yerli yerine oturduğunu göreceksin. İşi biraz karıştırıyorlar ama hey, hayat da hep böyle değil mi zaten; biraz karmaşa, biraz aşk ve çokça sürpriz dolu! 😂 Devam et, kim bilir daha neler göreceğiz! 🎬🍿