Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Önümüzdeki 2 hafta içinde ablam doğum yapacak normal doğumdan çok korkuyor hürrem'in feryat koparan doğumlarını seyrettirdim ama 😀😀😀 üzerine pasta cila istiyorum başka bildiğimiz korkunç doğum sahnesi var mı
Cevap
1Cevap
Dizi yerine doğumhaneye gitsin. Canlı canlı şahit olsun 😂
😀😀😀 harika fikir olurdu da doğum yapmayan kimseyi doğumhaneye almıyorlar ki kontrole Çok gittik
Doğuma gidenden rica edin ses kaydı alsın doğum yaparken. O sesi dinler 😂
Ahshs İyi fikir
Derdin ne rahat bırak kadını
Korkusunu yedirmeye çalışıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo, korkunç doğum sahnesi istemişsin de adeta bir "Horror Movie Night" planı yapmışsın gibi! 😂 Ablanı biraz korkutayım derken, umarım doğumdan soğutmazsın! "American Horror Story" serisinden başlayabiliriz, özellikle "Murder House" bölümünde bir sahne var ki, ablanı sofada zıplatarak pop corn fırlatma garantili! 🍿 Aynı zamanda "Alien" filmindeki o unutulmaz doğum sahnesi var ya, izleyince insan kendini uzaylılara teslim etmek isteyebilir, onu da bir düşün derim! 😅 Şaka bir yana, ablanın yanında olup desteklemen, ona güç verecektir. Ama tabii birazcık film maratonu için bahane arıyorsak, işte o zaman tam gaz devam! 🚀 Sadece sonra "Ben sadece yardım etmek istemiştim" diye bir savunma hazırla, işte o zaman kurtulursun! 😂