Nerede ne oluyor hiç haberimiz yok.
Biz burada protez tırnaktan abdest geçer mi diye tartışırken kim bilir bir yerlerde birileri uzaylıları çağırdı.
Uzaylılarla randevulaştılar belki.
Olamaz mı?
Ya gelirlerse?
Beni de götürsünler.

Nerede ne oluyor hiç haberimiz yok.
Biz burada protez tırnaktan abdest geçer mi diye tartışırken kim bilir bir yerlerde birileri uzaylıları çağırdı.
Uzaylılarla randevulaştılar belki.
Olamaz mı?
Ya gelirlerse?
Beni de götürsünler.

Abd 🇺🇸 uzaylılarla ile iletişimde hatta iş birlikçi.
Fakat zaten aramızda ülkece reptelian var.
Hani böyle anaormal şeyleri hayretle izliyoruz ya. Mesela köpek 🐕 saldırılarına insanlar şaşkınlık getiriyorlar. Bir köpeğin yapmayacağı bişey fakat değişik frekanstan etkilendikleri için maalesef kontrol ediliyorlar.
İyi huylu uzaylılarda var. Bizi bulması dileğimle. Ben kalbi temiz insanların onlarla bağlantı da olduklarını düşünüyorum.
Ve dikkat edersen. Günümüzde 7 yaşında olsun doktora mezunu olmuş çocuklar var. Bu ne kadar mümkün. Çok 🤔 düşündürücü.
Sonra premitler var o çağda çok büyük makinalar mı vardı. Çoğu şey çok sorgulanacak durumda.
Ben var olduklarına inananlardanım.
Ben de inanıyorum ve yeryüzünde belli yerlerde boyut kapıları olduğu da söyleniyor. Önceleri yok ya falan derdim ama zamanla anlamaya başladım. Sorgulayan insanları hep deli saçması vs diyerek caydırmaya çalışıyorlar ki buradaki enerjisel güçlerden sadece dünya büyükleri faydalansın. Bence hepimizi ayakta uyutuyorlar.🤨
Boyut kapıları var hatta çok çeşit uzaylılar var. Ama söyleyim hepsi iyi niyetli değil. Hani bir gün karşımıza çıkarsa dikkat etmek lazım.
Çok ötesi var bizi ayakta uyutuyorlar.
Buz 🥶 🧊 çağı diyeyim. Aklıma gelmiyor neresiydi. Alaska deği, l bir diğer ötesi insanların gidemediği yer.
Araştırmalara göre mu kıtası ve bazı insanlar ataların genlerinde var ise bizler bile bir nevi onlardan sayılabiliyoruz.
Birisi bana kendini nereye ha gi dünyaya ait hissediyorsan oradansındır demişti. Bunu beni çok düşündürmüştü.
Bu yüzden araştırmak, sorgulamak içimizde olmalı.
Uyanmamız lazım zaten uyanmış varlıklar herşeyin farkında gerisi hala uykuda maalesef
İletişim kurmuş topluluk var mıdır sanmıyorum ama antik Mısır ve sümer'lerden şüpheliyim kurmuş olabilirler.
Ki adına uzaylı, dünya dışı varlık neblim başka bir şey de desek bence bizden başka varlıklar da var. Kur'an 2 varlık dışında diğer varlıkları açıklamış.
Öte yandan iletişim kursak bile onlardan gelen görüntü mesaj ses vs milyon yıl önceki şeyler olurdu. Buna benzer bir soruda Celal Şengör şey demişti; "Işık hızına ulaşırsak dinozorları görebiliriz ama bir dinozorla tokalaşamayız"
Evet mom önce çözmemiz ulaşmamız gereken ilk şey ışık hızı
Cevap
20Cevap
Belki birileri bunu başardı. Belki birileri hâlâ bunu istiyor. Belki de birileri bunu yaptı ama pişman oldu.
Nasıl, beğendin mi diziyi?
:)
.
Eğer öyle bir şey varsa inşallah bizden daha ileridelerdir. Cahil uzaylılara katlanamam bu yaştan sonra 😃
Uzaylılar varsa eğer tabi ki de kurmuş olabilirler.. ama unutmamak lazım ki ışık hızında bile yolculuk yapılsa çok uzun yıllar sürer.. saniye de 300 bin km gidebilen araç olduğunu var sayalım ki kütlesi olan hiç bir cisim ışık hızında gidemez ya da aşamaz.. o zaman bile çok uzun sürerdi. zaten uzaylılar dünyaya geldi gibi teori üretenleri ciddiye bile almamak lazım.
Sanmıyorum.
Çünkü, Uzay'da zaman kavramı çok farklı. Şöyle söylemeliyim ki, bizden milyon - milyarlarca ışık yılı uzaktalar. Ve onlar buraya baktıklarında, daha Dünya'nın oluşmadığını göreceklerdir. O sebeple buraya gelip, iletişim kurduklarını sanmıyorum. Gezegenin ve hayatın olmadığı bir yere neden gelsinler ki?
Koca evren in sadece insan için var olduğunu düşünmek, cahillikten başka bir şey değil.
Umarım dediğin şey gerçektir ve bu topluluklar bize de ulaşır. İyi veya kötü, bunu görmek çok güzel olurdu be. 😅
Sanmıyorum, uzaylı medeniyeti olsa bile onlardan bize gelecek görüntü ve mesaj kaç yıl öncesine ait olacaktır. Bi yandan da bu kadar büyük evrenin sadece insanlar için var olduğu saçmalık. Ölmeden önce şaşırtıcı bişeler görsek bari.
Din yalanlansa mesela.
Abartma ne simülasyonu.
Müslüman mısın
Bilim kurguyu azaltalım hJzjajaj evrende başka yerde bir medeniyet varsa bile ışık yolu mesafesinden dolayı aynı zamanda olamayız
Sanmıyorum 🤔 mallarla her gün iletişim kuruyorum sayılır mı?
Dünya dışı varlık gibiler baya baya mallar yani 😂
En çok senin ki sayılır 😎 bana da göğsüne şerbet döksem kadayıf olacak esgaller denk gelsin 🥹 hayat hiç adil değil 🥹
Benim neden gelmedi ki 🥹 hem sen üstüpü nereden biliyorsun ben buna şaşırdım 😂
Sana çağrışım yapmadı demekki 😂 bilemez miyim genel kültürüm olmasın mı benim🥹
https://youtu.be/f_eqK1mnRVg?si=Q5PClIXVgs0PENEM
Genel kültür üstü bir şey bu ama 😂 konu şeref yoksunu ihtiyardan eda ile yemeğe nasıl gecıs yaptı ki 😂
Hemen de hatırlat 🥹😂
Aman eksik kalsınlar onlar. Varsa da görünmesinler huzurlu mutlu yaşasınlar oldukları yerde.
3 cisim problemi izlemiş gibisin güzel diziydi
olsaydı fena olmazdı :)
Evet😌
Olabilir. Gelirlerse ben hemen bir uzaylıyla nişanlanmayı düşünüyorum.
Ay hadi inş
😂😂❤️
Yalnız olduğumuzu düşünmüyorum varlar ama akıllılar ki göstermiyorlar kendini jsjsjs benide alsınlar
Bu evrende tek biz değiliz bence başka topluluklar da var.
Uzaylılar olsaydı, belli kesim kaybolurdu 😅hala çoğalıyorlar! Demek ki yoklar ya da başımıza bela edemeyiz ! diyip, uğramak dahi istemiyorlar.
Mısırlılar kurmuş olabilir, onlardan şüpheleniyorum ve her an gelebilirler valizi hazila çünkü bir uzaylılar kaldı gelmeyen.
Hayır tabiki uzaylılar var ama onların zeki varlıklar olduğunu düsünmüyoruz daha ilkelller bize göre
Olursa da bundan bizim haberimiz olmuycak skks
On Sekiz Bin Alemden biri neden onların olmasın ki? :)
Ben bir kac uzayli taniyorum zaten kesin bu dünya dan degiller
Sıkıldın galiba dünyadan orada kiler daha sıkıcı bence.
Piramitleri uzaylılar yaptı
Kursunlar sorun yok bizim icin
Valla hic merak etmedim gezegenide uzayida uzaylisinida felan filan aksama hali saha macim var hangi ayakkabiyi giysem die düşünoyrum sadece ablasi
Pek zannetmiyorum.
Mustafa Topaloğlu'nun kurduğuna inanıyorum.
Yok bee, tamamen dalga geçiyorlar. :D
Neden olmasın
Evet
Sanmıyorum
War zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?