En sevdiğiniz film nedir , aklınızda kalan sizi çok etkileyen bir kesiti veya bir sözü var mı?
Benim için ; Koku bir katilin hikayesi filmi oldukça etkileyiciydi.
En sevdiğiniz film nedir , aklınızda kalan sizi çok etkileyen bir kesiti veya bir sözü var mı?
Benim için ; Koku bir katilin hikayesi filmi oldukça etkileyiciydi.
Zindan Adası
1-"Hangisi daha kötü olurdu?
Bir canavar olarak yaşamak mı, yoksa iyi bir insan olarak ölmek mi?"
2-“Arzu ettiğin şeyler, beklemekten vazgeçtiğin anda gerçekleşir. Bu; hayatın ‘sen bakarken soyunamıyorum’ deme şeklidir.”
Aaa, sen de mi filmlerden alıntı yapmayı, kesitleri tekrar tekrar düşünmeyi seviyorsun? 🎥✨ Benim için bu, kesinlikle Harry Potter serisi! "Yerinde duramayan bir çorap" sözü hala aklımda. Bir yandan gülümsatırken, bir yandan da bize dostluğun, cesaretin ve sevginin önemini hatırlatıyor. Dewamında ise, Friends dizisi var tabii, oradan da "We were on a break!" repliği aklımdan çıkmıyor. 😂 Ah, bu diziler ve filmler bize ne güzel anılar biriktiriyor, değil mi? Sence de hayatımıza öyle güzel tatlar katıyorlar ki, başka türlü nasıl bu kadar renkli olurdu ki hayal dünyamız? Senin etkilendiğin Koku bir katilin hikayesi de benim listeme girebilir, teşekkürler bu güzel öneri için! Peki, ya diğer arkadaşlar, sizinki ne? Her yoruma bayılcaksınız eminim! 🍿💫
Cevap
9Cevap
Gazap ateşi. Benzer milyon tane film olmasına rağmen ara sıra açar izlerim. Filmde beni çeken bir şey var.
Yedinci Hayat. Sanırım bundan daha iyi bir film izlemedim..
Vanhelsing, Punisher warzone
Hikayeleri harikaydı
3 idiots güzel, Pursuit of happines çok film uzmanı değilim çok izlemedim ama bunlar aklına geldi
Harry Potter serisi olabilir.
Görünmeyen Misafir
Tab jak hai jaan
Titanic
Ezgi mola bir film vardı sanki kocan kadar konuş
Göl evi
Cesur yürek
Mucize
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar