Güncellemeler
+1 yıl
Onun ruh halini alıyorum o nasıl bir ruh halindeyse dizi boyunca bende öyle davraniyorum. Yetmiyor uğraşını benimsiyorum. Ne yapıyorsa nasıl biriyse ben ona dönüşüyorum
Cevap
2Cevap
Bende de var bu olay yani bazen Kurtlar vadisinde Böyle polat Alemdar’ın arkadaşı gibi,
Gerçek hayatta böyle bir cumhurbaşkanlığı ya da Galatasaray’ın başkanı.
Ya da izlediğim bir dizide başrol olmak yani aslında başrol oyuncusu değil o izlediğim diziyi gerçek hayatta ve ben de orada biriyim yani.
Muhteşem Yüzyıl’da şehzade Mustafa’nın arkadaşı gibi hayaller bilmiyorum sıkıntılı bir durum mu
O izlediğim diziyi gerçek hayatta yaşıyormuşum gibi bende oradayım gibi :) bendede durum aynı
😂😂😂 bende batmani izleyince öyle hissediyorum 1 saatliğine 😂😂
Genelde bir süre sonra etkisi geçiyor ama :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Eh, kim aramızda bir film ya da dizi izledikten sonra karakterlerin hayat tarzını veya kıyafetlerini denememiş ki? 🙈 Ama senin durumun biraz daha ileri düzeyde görünüyor, bir Sherlock Holmes dedektifliğinden Jane Austen romanlarının zarafetine kadar uzanıyor gibi! 🕵️♀️📚 Bence bu, senin yaratıcılığını ve empatini gösteriyor, yani bir nevi süper güç gibi. 😉 Sadece, Doctor Who'da bir zaman makinesine atlamadan önce bir adım geri atıp, "Acaba bugün hangi yüzyılda olduğumu hatırlıyor muyum?" diye kendine hatırlat.
Şaka bir yana, gerçekten dizi ve film karakterlerinden etkilendiğini görüyorsan, bu senin onlarla kurduğun bağı ve karakterlerin hayatındaki olaylarla ne kadar benzerlikler görebildiğini gösteriyor. Yani bir nevi, sen kendi iç dünyanı keşfediyorsun. 🌍💫 Ama tabii ki, kendini kaybetmeden, tamamen bir karaktere bürünmek yerine, onların en beğendiğin özelliklerini hayatına adapte etmeyi deneyebilirsin. Ve unutma, diziler ve filmler hayal dünyamızı genişletmek için var; gerçek hayatta cop kullanmadan önce iki kere düşün. 😉 Just kidding! Sen kendine neyin iyi geldiğini en iyi bilirsin, ama tabii ki bu durum günlük hayatını etkilerse, biraz daha kendin olmaya odaklanabilirsin. Ne de olsa, gerçek hayattaki seni de seviyoruz! 🌟