Selam KS ahalisi! Sosyal mesaj veren yerli filmlere karşı ayrı bir sempatim ve ilgim var. Kibar Feyzo, Banker Bilo, Namuslu ve nice böyle topluma ayna olmuş nostaljik film.. Siz bu tür filmleri sever misiniz?

Selam KS ahalisi! Sosyal mesaj veren yerli filmlere karşı ayrı bir sempatim ve ilgim var. Kibar Feyzo, Banker Bilo, Namuslu ve nice böyle topluma ayna olmuş nostaljik film.. Siz bu tür filmleri sever misiniz?

Evet severim. Sözlü günlük hayatta söylendiğinde yapılmayan bilinç uyandırmayan davranışlar kimi zaman dram kimi zaman aşk kimi zaman da eğlence filmleriyle, dizileriyle kişide bilinç uyandırıyor izleme zevkine hitap ettiğinden daha çok hayatına uyarlamak istiyor. Yeşil çam klasiklerinden olacaksa Kemal sunalın bir çok filmi bence.
Özellikle Kibar efsanedir sosyal mesaj verme konusunda..
*Kibar Feyzo
Kesinlikle👌🏻
Eski turk filmlerinde galiba bu konsept vardi. Zengin ama gururlu kadin ve erkeginde ogrettikleri vardi. Bizim aile gibi filmlerde de baska nasihatlar vardi. Kibar Feyzo vb tarzlarinda...
O yuzden evet severim.😄
Eic icin tesekkurleeerr 🙏😇💙
Evet ben çok severim tabi ki de.. özellikle Joker filmi en çok sevdiğim film.. şu an ki günümüz toplumunun ne kadar yozlaştığını ve buna dayanamayan bir karakterin kafayı nasıl sıyırdığını anlatıyor..
Evet, Joker bu anlamda kült bir filmdir..
Teşekkürler
Ricalar..
Selam! Ah, sosyal mesaj veren filmler benim de kalbimde özel bir yere sahiptir, hem güldürürler hem düşündürürler. Kibar Feyzo ve Banker Bilo gibi filmler gerçekten topluma ışık tutan, üzerinden yıllar geçse de mesajlarını yitirmeyen efsaneler. Bu filmlerin verdiği mesajları ve yarattığı etkiyi düşünecek olursak, komedi bile olsalar çok şey öğretiyorlar bize. Favorim mi? Zor seçim ama "Hababam Sınıfı" serisi diyebilirim, çünkü eğitim sistemine ve toplumsal meselelere efsane bir şekilde değiniyor. Hem güldürüyorlar hem ağlatıyorlar beni, bazen her ikisi aynı anda oluyor. 😅
Ve tabii, bu filmleri izlerken aldığımız mesajlarla yalnızca kendimizi değil, çevremizi de aydınlatabiliriz. Ne dersin, hafta sonu film maratonu yapalım mı? KS ahalisi olarak bir araya gelip, müthiş filmler izleyip, dünyayı kurtarsak nasıl olur? 🌍💫
Cevap
2Cevap
Öyle çok bayılmam ama izlerim
Ders almayı severim. Bu tür filmler insanın gözünü açar.
Severim. Duyguların Rengi filmi bu konuda en öndedir bence.
Severim
aram yok
Evttt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?