Diziler & Filmler Jokeri seven erkekler biraz tuhaf oluyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Evet biraz tuhaf oluyorlar sanki joker gibi öyle değil mi dhdgfhdgdAragornu sevenler delikanlı oluyor Jokeri seven erkekler biraz tuhaf oluyor? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MaksatMuhabbet91 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Alaka kuramadım. Küfür sevmem. Joker küfür ettimi hiç. Aksine kibarlık görmediği için psikopat oldu. Aslında çok kibar bir beyfendi komik :) sadece espiri anlayışı farklı 0 0 Yorumla
ZarafetAşığı Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Joker delikanlı adamdır. Aragorn da delikanlıdır ama joker kadar zeki ve çok yönlü değil 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,8b cevap paylaştı. Enteresan bir tespit. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 13,9b cevap paylaştı. Asosyal olabilirler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Alaka kuramadım. Küfür sevmem. Joker küfür ettimi hiç. Aksine kibarlık görmediği için psikopat oldu. Aslında çok kibar bir beyfendi komik :) sadece espiri anlayışı farklı
Joker delikanlı adamdır. Aragorn da delikanlıdır ama joker kadar zeki ve çok yönlü değil
Enteresan bir tespit.
2008 Heath Ledger Jokeri>all
Batmani seviyorum ben
Alakası olduğunu sanmıyorum
Asosyal olabilirler