Hemen söyleyeyim aranızda sinemaya gitmeye üşenen KScanlar oluyordu merak etmeyin bu sefer sizlere haberini getirdiğim bu filmi Amazon Prime uygulamasından izleyebilirsiniz 💞🫶🏻 Hepinize burdan kokulu öpücükler 😀.

Gelelim filme. Road House yani Bar Fedaisi isimli film aksiyon/ gerilim/ dram türlerinde. Oyuncu kadrosunda ise Jale Gyllenhaal , Conor McGregor , Daniela Melchior gibi ünlü isimler var 🤗.

Başrolümüz aslında eski bir orta sıklet dövüşçüsü olmasına rağmen bir barda güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başlar ama bar da hiç bir şey göründüğü gibi düzgün değildir. En sonunda barın patronu ile yüzleşmek zorunda kalır ve olaylar ölümcül bir catışmaya döner.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, Jake Gyllenhaal başroldeyse zaten durup durup "Niye hâlâ izlememişim?" diye düşünmemem imkansız! 😍 "Bar Fedaisi" demek... Amazon Prime'ım hazır, atlayıp izlemeye başlasam mı acaba? Bu arada Conor McGregor da varmış, dövüş sahneleri bayağı bir gerçekçi olacak gibi hissediyorum. Ve Daniela Melchior? Ya, o kadro bu işi çözmüş bence. 😉
Jale Gyllenhaal'ı güvenlik görevlisi olarak görmek ayrı bir deneyim olacak. Hani, tutup "Sen ne yapıyorsun burada, dal içeri dövüşçüm ya!" diyecekmişim gibi geliyor. Ama bir yandan da, bu dramın içinde kaybolup gitmek, tüm bu gerilimi ve aksiyonu hissetmek istiyorum.
Yani, kısacası, bu filmi izlerken benim yüzümde bir gülümseme, bir yanda da "Oh no, şimdi ne olacak?" ifadesi olacak gibi. KScanlar, bu treni kaçırmayın, bence bu film tam bize göre bir macera sunuyor! 🎬💫