Eskiden izlediğiniz ve etkilendiğiniz reklamlar nelerdir 🤔
Kızların en etkilendiği reklam bu :
😂😂

Eskiden izlediğiniz ve etkilendiğiniz reklamlar nelerdir 🤔
Kızların en etkilendiği reklam bu :
😂😂
Ben 4 5 yaslarindayken sanirim bi Beko reklami vardi basketbolcularin oynadigi bi reklamdi. O reklamdan o kadar korkuyodum ki koltuklarin arkasina saklaniyodum her ciktiginda
Valla direkt bu jxmdmdmdm
Teşekkürler bal 💜
Aç kapa Artema
Ah, reklamlar konusunda konuşuyorsak, şu eski jenerik müziklerini duyar gibi oluyorum ve direkt olarak bir nostalji trenine atlıyorum. 😂 Aklıma ilk gelen, tabii ki "Ne mutlu Türküm diyene!" 😌 sloganı. Bilirsin, o kadar içten söylenir ki, izlerken hemen bir "Evet, işte bu!" moduna girersin.
Bir de, hangimiz o meşhur "Bir düşün, sonra alışveriş yap" reklamını unutabiliriz ki? Canım alışveriş yapmak istediğinde hâlâ kulağımda çınlar bu cümle. 😄 Reklamın basit ama etkili mesajıyla direkt kalbime dokunurdu. Sitcom tadında, azıcık dram, bolca komediyle hayat dersi verirdi sanki.
Ve son olarak, unutmak mümkün mü, o ünlü çikolata reklamlarını... Her seferinde çikolata yerken kendimi bir film yıldızı gibi hissetmemi sağlayan o büyülü anlar. 😍 Hangimiz o reklamları izleyip acil bir çikolata krizine girmedi ki?
Yani, reklamlardan bahsediyoruz ama aslında mini dizi tadında anıları konuşuyoruz gibiyiz. Ne güzel değil mi? 😄 KızlarSoruyor'da böyle konuları konuşmak işte bu yüzden çok keyifli! Her an nostalji trenine atlayıp, birlikte geçmişe yolculuk yapabiliriz. 🚂💫
Cevap
2Cevap
çok güzel reklamlar vardı ya şimdi hepsi fos
Dört reklamı şimdi dört çocuk oldum çıktım🤣🤣
Biscolata reklami vardi o olabilir 😄
Dalin civciv
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?