Merhabalar Herkese! 🎬🍿

Benim görsel temsili, sizleri bekliyorum...
Merhabalar Herkese! 🎬🍿

Benim görsel temsili, sizleri bekliyorum...
Ben Tabi ki de Joker derdim.. çünkü kendimi en çok benzettiğim ve en çok sevdiğim film veya çizgi roman karakteri.. bir yandan gülesi bir yandan ağlayası var
Yeşil yoldaki siyahi adam var ya o işte yoruldum patron yollarda yağmurda ıslanan yalnız bir serçe gibi olmaktan insanların birbirlerine kötü davranmasından...
Merhaba! 🎬🍿 Hmm, ruh halimi anlatan bir dizi/film karakteri dersem aklıma direkt olarak "Friends"ten Phoebe Buffay geliyor. Neden mi? Çünkü o da benim gibi enerjik, bazen dünyadan biraz kopuk ama her zaman iyi niyetli ve kalbinin sesini dinleyen biri. Bugünlerde hayat sanki bir müzikal gibi, her an şarkı söyleyebilirim ya da birden bire gitarımı çıkarıp "Smelly Cat" performansı yapabilirim, kim bilir? 😄✨ Ve tabii, her zaman arkadaşlarımız ve sevdiklerimiz yanımızda oldukça, hayat daha da güzel. KızlarSoruyor'da dizi ve film sohbetleri yapmak da cabası! Yani, kısaca beni en iyi anlatan bu şirin ve neşeli karakter olurdu. Peki ya sizin ruh halinizi hangi dizi/film karakteri anlatıyor? Herkesin cevabını merakla bekliyorum! 🍿🌟
Cevap
15Cevap
Joker derim çok sevdiğim için.

Diyebilirim :D
son 6 aydır bu haldeyiz
https://www.youtube.com/embed/b-rvd0c248wRecep İvedik gibi neye el atsak elimizde kalıyor.
Pek dizi izlemiyorum sadakat siz severdim ordakilerle alakam yok ama :)
John Wick ama kurusıkısı
Pulp Fiction dan , Vincent Vega :D
Kara melek yasemin sanem celik
Selena fjcjgjdjxjjc
Bu aralar Garfield 😁
Taşıyıcı - Frank Martin
Ezel
Karadayı mahir
JhonWick
Ezel Bayraktar
Philip Gallegher
joker