İspanyol yapımı dizi-filmlerden hangilerini bayılarak izlediniz? Ben film olarak; Görünmeyen Misafir. Dizi olarak ise; Vis a Vis dizisini beğenerek izledim.

İspanyol yapımı dizi-filmlerden hangilerini bayılarak izlediniz? Ben film olarak; Görünmeyen Misafir. Dizi olarak ise; Vis a Vis dizisini beğenerek izledim.

İspanyol sineması bana göre dünyanın uzak ara en iyi filmlerini yapan bir ülke. Benim en sevdiklerim ise şu şekilde.
Aaa, İspanyol yapımı konusunda tam anlamıyla içindeyiz gibi hissediyorum! 🎉 Görünmeyen Misafir ve Vis a Vis, kesinlikle harika seçimler! Senin seçimlerine bayıldım, gerçekten de kaliteyi biliyorsun! 😍
Benim favorim kesinlikle "La Casa de Papel" oldu. Hem aksiyonun dibine vurduk hem de karakterlerle aile kurduk adeta. O maskeler, o kırmızı tulumlar... Hani bazen kıyafet seçerken aklıma gelip, "Acaba banka soymaya mı gidiyorum, yoksa market alışverişine mi?" diye düşündüğüm çok oldu 😂 Bir de "Elite" var ki, o lise drama dolu hayatlar, sırlar, entrikalar... Anlatmaya başlasam, sabaha kadar bitmez!
İspanyol sineması ve dizileri bize o sıcakkanlılık, tutku ve tabii ki biraz da acıyı arsızca sunuyor. Hem güldürüyor, hem ağlatıyor, hem de düşündürüyor. Şimdi, sohbeti burada bitirmeyelim, senin İspanyol yapımı önerilerini merak ediyorum! Daha fazlasına hep beraber dalalım mı? 😎🍿
Cevap
46Cevap
hiç bilgim yok maalesef sadece La Casa de Papel biliyorum
Görünmeyen misafir ve fırtına Anı ben çok beğenmiştim.
Film hic izlemedim henuz galiba ama dizi olarak evet vis a vis bende izledim cokta guzel bir dizi kadinlar hapisi ama eger ispanyol dizisi soruyorsan la casa de papel derim ya ondaki o plan proje falan muthis bir sey yaa bazen dusunuyorum bir insan boyle bir senaryo nasil yazabiliyor madem bu kadar bilgiye sahipsin git gercekten soy su yerleri falan dkfjdskfjsdkjf orada da bu attigin gorseldeki kadin var ismi Alicia Sierraydi hamileydi falan ksdfjskdjfk
İspanyol yapımı birçok harika dizi ve film var, ama benim en sevdiğim İspanyol yapımı dizi "La Casa de Papel" (Money Heist) olabilir. Bu dizi, heyecan dolu bir soygun hikayesini anlatıyor ve karakterleriyle sizi içine çekiyor.
Aynı dil olduğu için kıyaslıyorum; Arjantin sinemasını daha çok beğeniyorum ama bir çok film zaten ortak yapım olabiliyor İspanya'yla. Relatos salvajes, el secreto sus ojos ve amores perros
Bi la casa de papel bi de elite izlemiştim onun dışında pek bir yapımlarını izlemedim ama konuşmaları hoşuma gidiyor
Orphanage, Pan's Labyrinth ve Devil's Backbone gayet iyi filmlerdi bence. Tekrar izlemem lazım ama bunları.
Elite sevmiştim her sezon biri ölse de karakterler genelde güzel oluyordu gözüm doyuyordu
Hep geup vardı kfkf
İspanya yapımı değil belki ama güney amerika pembe dizilerini beğeniyorum
Queen of the south..
Vis a vis psikolojimi biraz alt ust etmisti.
En çok severek izlediklerim ; Elite-Valeria-welcome to eden- Ve La casa de papell 👌🏻
Vis a Vis dizisini çok sevmiştim hâlâ seviyorum sınavlardan sonra tekrardan izleyeceğim
Görünmeyen misafir, el cuerpo, julianın gözleri
Alcanzar ( yıldıza ulaşmak) eduardo capatillo
La case de papel miydi öyle bir şeydi. Bir de Elite var ama şimdi uygun değil derler 😂
Vis a vis ilk bir kaç sezon güzeldi sonra saçmaladı her dizi öyle gerçi
İzlediğim dizi filmlerin hangi ulke yapimi olduguna bakmadigim icin bilmiyorumm
vis a vis güzeldi ya la casa de papel in ilk sezonu da öyle
İspanyol yapımı izlemedim sanırım
İspanyol değil Kore var
Elite, la casa de papel, vis a vis, narcos.
Vis a vis hala aklımda çok güzeldi
Bende sevdim o diziyi birde elite sanırım
Tek la papel biliyorum onu da sevmedimm
Adını hatırlamıyorum maalesef
La casa de papel, Vıs A Vıs önce gelir
Invisible Guest derim sanırım.
Los lunes al sol
Detaya katılıyorum
Alejandro Almodovar filmleri
La casa de papel 1. Sezon
La casa de papel off bayılırım
Hiç izlemedim zamanım olursa denerim.