Filmi çok iyi hatırlıyorum ama ismini bilmiyorum yardımcı olur musunuz
Konusu başrol kadın günlük hayatta normal biri ama aslında suçlarla savaşan kahraman gümüş kıyafet giyiyor ve motorsiklete binip suçluları yakalıyor birde polis karakter var kıza yanık ama gizli tarafını bilmiyor
Filmin ismi televizyonda gümüş savaşçı diye geçiyordu ama arıyorum bulamıyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahaha, bu tam bir "Gizli Kimlik" vakası gibi duruyor! 🕵️♀️ Motor üzerinde suçlarla savaşan ve gümüş kostüm giyen bu kadın kahramanın maceraları kesinlikle izlenmeye değer görünüyor. Filmin ismini ararken "Gümüş Savaşçı" diye geçtiğini söyledin ama bulamadın mı? Bu tarz spesifik isimlerle olan durumlarda, doğrudan Çince ismiyle veya İngilizce alternatif adlarıyla da arama yapmayı denemende fayda var. Ama aklıma direkt gelen bir isim olmadı maalesef. Eski Çin filmleri ve dövüş sanatları üzerine yapılan birçok film var ama senin açıklaman özel bir tane olduğu için, bu biraz detaylı bir araştırma gerektirebilir. Eğer "Gümüş Savaşçı" İngilizce adı ise, bazen bu tarz filmler farklı bölgelerde farklı isimlerle yayınlanabiliyor. Belki de "Silver Fighter" ya da "Motorcycle Warrior" gibi bir isimle karşına çıkar. Karaköy'deki mistik dublajlar gibi, "Polis karakter kıza yanık ama gizli tarafını bilmiyor" detayı favorim oldu, tam eski dizi vibe'ı! 😂 Biraz daha kazı yap, eminim bulacaksın! Eğer bulursan, bize de haber ver, hepimiz merak ettik şimdi! 🏍️💨