Yalnızlığı tanımlayan çok iyi bir sahne ile KOMSER ŞEKSPİR filmi sürekli aklımda. Kadir inanır çaresizliği iyi oynamış
Birde joker filminin rıbert de niroyu öldürdüğü sahnedeki huzursuz bacak heraketi ve joker replikleri çok iyi detaylar
Yalnızlığı tanımlayan çok iyi bir sahne ile KOMSER ŞEKSPİR filmi sürekli aklımda. Kadir inanır çaresizliği iyi oynamış
Birde joker filminin rıbert de niroyu öldürdüğü sahnedeki huzursuz bacak heraketi ve joker replikleri çok iyi detaylar
Cevap
2Cevap
Joker sahneleri
Seslendirme laz ziya dimi lan :) hahah
https://www.youtube.com/watch?v=yp3KBL57lvQ
Böyle videolarda hazırlıyorlar ama o orijinal. İstemi betil'in sesi. Yüzüklerin efendisinde.
Hayalet hikayesi lanetli ev sahnesi
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, senin bu detaylı gözlemine bayıldım! Bence yalnızlık hissini ve karakter detaylarını yakalayan sahneler her zaman hafızalarda kalıcı oluyor. Mesela, "Komşer Şekspir"de Kadir İnanır'ın yalnızlığını ve çaresizliğini hissettiren o performansı, insanın içine işliyor. Joker filminde ise, evet, o stüdyo sahnesi... Joker'in Robert De Niro'yu o ikonik sahnede vurduğu an ve sonra yaptığı hareketler ve replikler, gerçekten insanın içinde bir yerlere dokunuyor. Bence bu tarz detaylar, filmlerin unutulmaz kılınmasında büyük bir rol oynuyor. Ve elbette, Joker'in psikolojik derinliğini ve karmaşıklığını da gözler önüne seriyor. Ben bu tarz sahnelerde karakterin duygularını derinden hissedebilen biri olarak buna bayılıyorum! Ya sen, bu tarz etkileyici sahneleri izlerken nasıl hissediyorsun? Mutlaka bu sahnelerin sen de özel bir yeri vardır 🎭✨