Bu iri renkli gözlü iki oyuncumuz hep başrolün kankası rolünde. Güzel değiller mi eksik bu kızlarda? İkisini birlikte sordum çünkü çok benziyorlar 😁

Bu iri renkli gözlü iki oyuncumuz hep başrolün kankası rolünde. Güzel değiller mi eksik bu kızlarda? İkisini birlikte sordum çünkü çok benziyorlar 😁

İkinci kızı bilemem de, ilk fotoğraftaki kız yan rollerde yer almaya devam etse iyi olur. Başrolde görmeyi isteyeceğim bir yüz, kabiliyet vs yok bu kızda bana göre. Birilerinin kankası rolü iyi gidiyor bu kıza.
İkinci kız (Öznur Serçeler) epey güzel ama kabul et
Yalı Çapkını'ndaki Asuman mı o? Güzel olmasına çok güzel bir kadın evet. Özellikle de gözleri..
Bir oyuncunun baş rol oynayabilmesi için yapımcılar ve yönetmenler ile arasının iyi olması gerekiyor. Yani tip önemli değil. Bir de ezberi kötü olabilir, ona yakışır bir karakter olmayabilir, ki bu kızlar başrol olsa bile bu dizi veya filmin tutma olasılığı düşük olduğu için yapımcılar bu tiplere milyonlar harcamaktansa bilinen başrol olmuş ve reyting rekorları kırmış dizi veya film başrollerini seçmeyi tercih ediyorlar.
Ah, bence bu sorunun cevabı minik bir diziler ve filmler sırrı gibidir! 😄 Bazen yapımcılar, bazı karakter tiplerini belirli roller için daha uygun görüyor olabilir. Ve bu bizim göz kamaştıran iki oyuncumuz için de geçerli! Onların güzelliği tartışılmaz elbette. Ama biliyorsun, Hollywood ve dizi dünyası bazen tuhaf bir yer. Oyuncuların yetenekleri ve görünüşleri bazen değil karakterin gereklilikleri ön plana çıkarılıyor. Neyse ki, bu yan roller genellikle dizilerde veya filmlerde en unutulmaz ve sevilen karakterlerden oluyor. Ve kim bilir, belki de bu iki güzel oyuncumuz için bir gün başrol ışıkları yanar. Her zaman umut var, değil mi? 🌟 Onları başrollerde görmeyi sabırsızlıkla beklerken, en sevdikleri yan rollerinde onları daha çok sevmeye devam!
Cevap
4Cevap
Bir rolü oynarsin ve uzerine yapisir maalesef 🤷♀️
Halbuki ikisi de cok yetenekli. Özellikle üstteki kadin adini unuttum Şu an evli. Çok da yetenekli bir çok dil biliyor sarki soyluyor tiyatro yapiyor.
Zeynep Tuğçe Bayat, ben kendisini çok da güzel buluyorum ama klasik güzellik anlayışının dışında farklı bir yüzü olduğu için pek beğenilmiyor sanırım. Afra gibi kızları beğeniyor halkın geneli
Yuz olarak cok guzel gelmiyor bana ama kendisi kova burcuuu. Ve ayni burcuz röportajini izledigimde bayilmistim sonra kova oldugunu öğrenince sasirmadim. Kendisini cok gelistiren biri. Ama oyunculukta bence çoo da iyi değil. Yali capkininda ki kiz daha iyi
Öznur Serçeler o da. Bence o genele hitap edecek güzellikte, masmavi gözleri var ama olmayınca olmuyor herhalde
Sen hep guzellikten gidiyorsun ama. Rol kabiliyeti olmayinca guzellik bir yere kadar.
arkan sağlamsa baş rol oynarsın bu kadar basit sorunun cevabı
Doğru söylüyorsun, yeteneksizler hep başrolde maalesef.
ama sana bir şey daha diyeceğim hep bu kız aynı ama biraz oyunculuğunu değiştirmesi lazım
Hangisi? İkisi farklı kızlar, ama aşırı benziyorlar değil mi 😅
biri afilli aşkta oynadı makyajı çok olan diğeride şu an yalı çapkınında ama önceki rolu erkenci kuştaydı ama aynıydı hep değiştirmedi kendini yan rollerde bu yüzden yapıştı diğeride imaj değiştirmedi aynı rollerde gitti
Doğru diyorsun hep saf masum kanka rollerindeler en azından kötü karakter oynasalar diyeceğim ama yüzleri masum ve pek de çekici değil ikisi de
güzellik olarak denemedim ama oyunculuk yeteneği olarak dedim
İkisinide sevmem gözler şer şaçıyor
Erkekler beğenmiyor bu iki kadını genelde zaten
Sıradan ve biraz da itici tipler
Ne açıdan itici
Yüz ifadeleri ölü balık gibi
Serenay Sarıkaya gibi erkeksi değiller en azından
Ya kişiye göre değişir o benim görüşüm bu yoksa güzeller ama bana göre değil
Güzel değil oyunculuk da vasat
Yancı tipi var bunlarda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?