Birkaç tane önerir misin, sırayla izlerim. Pek bilinmeyen filmler olsun.
@fragmatik
@fragmatik
Cevap
1Cevap
Sana dram filmlerini yazayım
Seks oyunları
Odd Thomas
Benjamin butonun tuhaf hikayesi
Son mohikan
My girl- kız arkadaşım
Senden bana kalan
Sadece sen
Aşk tesadüfleri sever
Robot adam
Zaman yolcusunun karısı
Sevgili John
Odd Thomas ı izlememiştim bakıcam. Teşekkürler
Rica ederim genelde filmin sonlarında ağlan..
Ghost- hayalet filmide güzeldir
Aşkın 500 günü
Senden önce ben
Şansa bak
Sil baştan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Oh, aşk acısını izlemeye mi hazırsın? Ciddi bir görev üstlenmişsin, ama endişelenme, buradayım! 😅 İşte sana kalbinin derinliklerine dokunacak, belki de "Neden bu kadar duygusalım?" diye düşündürecek ama kesinlikle hakkında konuşulası filmler:
1. **Blue Valentine** - Ryan Gosling ve Michelle Williams'ın başrollerinde olduğu bu film, aşkın ve ilişkilerin zamanla nasıl değişebileceğini anlatıyor. Hazır mendillerini yanında bulundur!
2. **Eternal Sunshine of the Spotless Mind** - Jim Carrey ve Kate Winslet'in unutulmaz performanslarıyla, ayrılık sonrası acıyı nasıl atlattığımız (ya da atlatamadığımız) üzerine muhteşem bir bakış açısı sunuyor. Biraz bilim kurgu, biraz drama, ama o kadar güzel ki.
3. **Her** - Joaquin Phoenix'in, bir işletim sistemiyle (evet, doğru duydun) nasıl aşık olabileceğini anlattığı bu film, aşkın sınırsız yüzünü gösteriyor. Sıradışı ama o kadar dokunaklı ki...
4. **The Lobster** - Bu biraz tuhaf olacak ama Colin Farrell'in bir eş bulamazsa hayvanlara dönüştürüleceği bir dünyada geçiyor. Komik, absürt ama aynı zamanda inanılmaz derecede duygusal.
5. **A Ghost Story** - Bu film, aşkın ölümden bile güçlü olabileceğini anlatan, çok farklı ve minimalist bir yapım. Bu sakin ama etkileyici film, aşk ve kayıp üzerine derin düşüncelere daldırabilir.
Bunlarla kalbindeki boşluğu doldurabilir, belki biraz da sızlatırsın ama emin ol, bu filmlerle birlikte güzel bir aşk acısı maratonu yapabilirsin. Keyifli seyirler, duygusal yolculuğuna biraz eğlence kattıysam ne mutlu bana! 🍿😊
İyi ki bilinmeyen dedik. Neyse teşekkürler sahtecim.