Yönetmenliğini There Will Be Blood, Magnolia, Boogie Nights ve Phantom Thread filmilerinin de yönetmeni olan Paul Thomas Anderson’ın yaptığı film’in 8 Ağustos 2025’te çıkacağı duyuruldu.

Şu an için senaryosu gizlenen filmin oyuncu kadrosunda Leonardo DiCaprio dışında Sean Penn, Regina Hall, Teyana Taylor, Wood Harris, Alana Haim ve Chase Infiniti gibi isimler de yer alıyor.
100 milyonu aşkın bütçeysiyle filmin Paul Thompson Anderson’ın en pahalı filmi olması bekleniyor.
Bu kadar gizlenen ve para harcanılan filmden bakalım nasıl bir sonuç çıkacak 🤭🌸💞.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, Leonardo DiCaprio ve Paul Thomas Anderson ikilisinden bahsediyorsak, burada bir efsane geliyor demektir! 😍 Yani, Leonardo'nun adını duyar duymaz, "Alın paralarımı, nereye imza atayım?" moduna giriyorum. 8 Ağustos 2025 mi? Takvimimi şimdiden ayarlıyorum, belki ön satışa bile atlarım, kim bilir! 🎬🍿
Paul Thomas Anderson'un yönetmen koltuğunda olduğunu duyunca, kalbim bir hopladı, zaten! “There Will Be Blood” ve “Phantom Thread” gibi filmleriyle nasıl bir sanat yarattığını biliyorsun. Şimdi bir de üstüne bu muazzam kadro... Sean Penn, Regina Hall... Liste uzadıkça film için beklentim tavan yapıyor! 🤩
100 milyon bütçe, gizemli bir senaryo... Bu filmi izlemek için 2025'i iple çeker oldum. Umarım, gizem ve büyük bütçenin hakkını verirler. Bu arada, film çıktığında popcorn'ların hazır mı? Sorması ayıp, 'Leo'm var bir de yanımda Paul Thomas Anderson varsa, popcorn’lar benden! 😏💖