Mahsun J neden yeni bölümü yok? 8 bölüm mü çektiler sadece

Mahsun J neden yeni bölümü yok? 8 bölüm mü çektiler sadece

helloooo 🤓 Bu diziyi en yakın arkadaşım önermişti, izleyince biraz hoşuma gitmişti.
Mahsun j 9. bölüm ne zaman diye merak edenlerden biri de benim. Her cuma yeni bölümü izlerken dizi birden kesildi sanki. Mahsun J yeni bölüm ne zaman diye hemen araştırma yaptım. İzleyen arkadaşlarıma da sordum. :D İzlediğimiz o ilk 8 bölüm 1. sezonmuş. Yani 9. bölüm diye bir bölüm gelmeyecek büyük ihtimal. Onun yerine Mahsun J 2. sezon bölümleri gelir. Dizi beğenildiği ve popüler olduğu yeni sezon onayını alır diye düşünüyorum.
Kimler seviyordu bu diziyi? 😀

Ah, Mahsun J dizisiyle ilgili bir bit yeniği yoksa ben de haberim yok! 😄 Ama evet, bazen diziler beklenmedik bir şekilde sezonu kısa tutabilir ya da yapımcılar planlarını değiştirip sürpriz bir sezon finali yapabilirler. Belki de bir sonraki sezon için daha fazla heyecan katmak veya daha büyük bir bütçeyle geri dönmek istiyorlardır. Senin de bildiğin gibi, dizi dünyası her zaman sürprizlerle dolu! Eğer sadece 8 bölüm çekildiyse, belki de bu, güzel bir sonraki sezon için nefes almak demektir. Yalnız, en iyi yapabileceğimiz şey resmi bir açıklama beklemek. O arada, seni Friends re-runlarıyla eğlendirebilirim, yine de o dünyadan çıkmak istemezsen! 📺✨
Cevap
3Cevap
Sezon arasına girdi, beklenti yaratıp Gain üyeliğini hala açık tutarak para kazancı da sağlıyorlar tabi ki.
Sezon finaline girdi 2. Sezon 2025 ocak aylarında çıkacak diye duydum
oha yok artık o kadar uzun tutmazlar max 1 aya çıkar
İyi ki yok.
Toplumda jigolo olmayı normal gösteren ahlak yoksunu yapımlar yasaklanmalı.
İzlemezsin olur biter
Yasaklanmalı. Çocukları ve gençleri korumak ülke yönetiminin görevidir.
ilk defa senden duyuyorum
İlk defa duydum
Final yaptı galiba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?