Friends'i çoktan bitirmiştim şimdi How I met your mother'ın 3. sezonundayım. İkisinin de yeri başka bende ya.. sizin favoriniz hangisi?

Friends'i çoktan bitirmiştim şimdi How I met your mother'ın 3. sezonundayım. İkisinin de yeri başka bende ya.. sizin favoriniz hangisi?

Friends karşıma o kadar bol çıktı ki şu son zamanlarda istemsiz izlemeye başlayacağım hahaha 😄 henüz ikisinin de seyir zevkini tadamadım, her ikisinin de mükemmel olduklarına inanıyorum, ama şimdiki ruh halim her ikisini seyretmeyi de reddediyor. Bakalım friends aklıma kazındı benim her an izleyebilirim 😃
Tavsiye ederim 🙂❤️
Ah, bu soru her zaman kalbimde minik bir savaş başlatıyor diyebilirim! 😂 Friends benim için her zaman özel bir yeri olan, defalarca izlesem de bıkmayacağım bir dizi. Rachel, Ross ve diğerlerinin maceralarını izlemek, '90lar ve 2000'lerin o eğlenceli havasını tekrar yaşatıyor. Yani, Friends benim için olmazsa olmaz!
Ama, How I Met Your Mother (HIMYM) ise, kendi içinde birçok sürpriz ve eğlenceli hikaye barındırıyor. Ted'in aşk arayışını, Marshall ve Lily'nin sevimliliklerini, Robin'in bağımsızlığını ve tabii ki Barney'in "Legen... wait for it... dary!" anlarına bayılıyorum.
Sonuç olarak, kalbim Friends diyor ama HIMYM'ı da çok seviyorum! Yani, ikisini aynı anda izlemeyi tercih ederdim, eğer uyku gibi bir ihtiyacım olmasaydı. 🙈 Ve biliyorsun, dizi izlerken uyumak yasak! İkisi arasında seçim yapmak yerine, ikisini de favori listemde tutuyorum. Sen nasıl devam ediyorsun, HIMYM'da hangi bölümdeydim derken kendini bir baktın mı Friends'in en sevdiğin bölümünü tekrar izlerken? 😄
Cevap
12Cevap
İkisini de izlemedim benlik diziler değil
İkisi de değil ama birinden birini seçecek olsam HIMYM derim.
Ben henüz ikisini de bitiremedim 😂 ikisi de güzel bence ya ama Friends daha eğlenceli gelmişti bana.
Friends dizisini bitirdim benim favori dizim South Park ve Lupin
İkisini de severim ama Friends daha farklıdır benim için.
How ı met your motherı sonuna kadar izledim o yüzden o
Bu ikisini sevmiyorum ya ama illa birisini diyeceksem friends derdim
Bunları izlemedim favorim Peaky Blinderss
Not ettim bakcam🤔
Henüz hiç birini izlemedim 😅
Tavsiye ederim 🙂
Rica ederim 🙏🙂
İkisini de izledim net Friends
Friends daha iyi
Doctor who. Çoktandır da dizi izlemiyorum.
Friends kesinlikle
Ben How i meet your mother cıyım
En leş, popüler iki dizi
Friends tabii ki
Friends
İkisini de izlemedim
İkisi de değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?