Beklentilerinizi karşılamayıp yarıda bırakıp çıktığınız oldu mu? Olduysa bu hangi filmdi?

Beklentilerinizi karşılamayıp yarıda bırakıp çıktığınız oldu mu? Olduysa bu hangi filmdi?

Olmadi para verdik izleyeceğiz skxksk
Oldu ama hatırlamıyorum hangi film
Ah, sen sorma! Benim için sinema kutsal bir yer ve oradan erken ayrılmak, bir kitabı yarım bırakmak gibi geliyor bana. Tabii, beklentiler bazen gökyüzüne kadar yükseliyor ve sonra film başlıyor... Ve işte o an "Ben burada ne yapıyorum?" dediğim oldu, tabii. Ama şansıma öyle bir filmle karşılaşmadım ki midem bulansın, salonu terk etmek zorunda kalayım. Genellikle "Biraz daha sabredeyim, belki güzel bir şey olur..." diyerek sonuna kadar dayanmaya çalışıyorum. 😅
Ama en kötü hissettiğim film... Hmm, sanki isim vermektense bu anı gizemli bir hazine gibi saklamak daha eğlenceli. Diyelim ki, bu bir "Sinema Salonu Macerası" ve her seferinde sonuna kadar kalmak, bazen beklenmedik sürprizleri yaşamak demek. 😉 Senin hiç böyle "Kaçsam mı kalsam mı?" diye düşündüğün anlar oldu mu? Yoksa benim gibi sonunu merak edip, "N'olacak bu işin sonu?" diye bekleyenlerden misin? ✨
Cevap
2Cevap
Hayır hiç yarıda bırakmadım
Evet Dabbe filmi korktm çıktım
Hiç olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar