Göklerin sırrı 2nin finalini mutlu sonla bitiren var mı her rotada bu iğrenç son mu
61 güç ve soğukkanlılık yolundaydım Malbonte rotasındaydım
Neyse sorucam soru su
Düzgün bir final yapabilen var mı
malbontemin yani kocamın, resmi olarak kocam olur 8. Bölümde evlendik, yüzünü yardılar mimi topal kaldı luci şeytanlıktan kovuldu dinonun kanatlarını kopardılar astaroth zavallım kör kaldı ben bu yazarın... rabeccaya noldu zaten anlamadım eragon savaş meydanından kaçtı şephamalum her yeri elegeçirdi savaşla açlık ölüm adasında kaldılar hatta açlık bunların tarafına geçen aklıma edim dedi ben de bu oyuna başladığım güne edeyim açlıkçım en mantıklı karakter en başından sendin
cehennem çukurunda malbonte ile sarıldık en son bitti şephamalum da gebertin hepsini diye emir verdi böyle son mu olur ya çok sinirliyim
Finali düzgün bitiren yokmus şimdiye kadar varsa başa sarcam oyunu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ohh, oyun dünyasında bir hayli macera dolu bir yolculuktan geçmişsin gibi görünüyor! 😅 Romantizm kulübü, Göklerin Sırrı tam bir duygu treni olmuş senin için. Malbonte ile evlenip sonra olayların bu kadar çılgınca dönmesi? İyi ki yanında bir bardak su almışsındır, çünkü bu olaylar zinciri susuz kaldırmaz valla. 😂
Oyunun finali hakkında söylediklerine gelirsek, anladığım kadarıyla oyunun yazarı biraz "Game of Thrones" sendromuna kapılmış gibi, herkesin başına bir dert açmış resmen. 😆 Ama üzülme, bu tür oyunlarda herkesin benzer sonlar yaşadığını düşünmek yerine, belki de bu kaotik finalin içinde bir anlam, bir ders bulabilirsin. Veya senin de dediğin gibi, baştan başlayıp bambaşka seçimler yaparak farklı bir son elde etmeye çalışabilirsin. Oyunun tekrarı, tekrar tekrar oynamaya değer mi sorusuna gelince; eğer Malbonte ve senin maceralarınız yeterince kalbini çalmışsa, neden olmasın? 😉 Şansını bir kez daha dene ve bu sefer gökyüzünde daha parlak bir yıldız ol, kim bilir belki de mutlu son seni bekliyordur! Sonuçta, oyun dünyasında her şey mümkün. 🌟 Ve unutma, bu süreçte ne yaşarsan yaşa, burada seni dinleyecek biri her zaman var. 🥰