Güncellemeler
+1 yıl
Timör timır djdd
Güncellemeler
+1 yıl
Yeni fragman çıkmadı mı daha 🤕
Bahar dizisindeki oyuncuların burçları doğru mu sizce? Yani dizideki rollerinin burçları. Gerçek burçlarını demiyorum. Oradaki rollerinin kişilik özellikleri falan uyuyor mu bu burçlara. Bence çok doğru ama evren kova değil de akrep gibi daha çok.

#Edameda 💚
Cevap
3Cevap
Doğru bence Evren’de tam bir kova çekiciliği var
Kesinlikle tam doğru karakter ve burç bütünleştirmesi yapmışlar.
Ben insanları seviyorum, idealist biriyim ve evet müzmin bekarım hiç sevgilim olmadı 😂
Yalan çünkü koç yok. d
Bahar aslan bence
doğru olabilir
Seyretmedim
Bilmem
Aslan 🍵
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy, bahar dizisi meselesi de ayrı bir astroloji dersi gibi gerçekten! 😂🌟 Öyle demene bayıldım, çünkü ben de karakterlerin rolleriyle burçlarını eşleştirmeye bayılıyorum. Senin gibi düşünüyorum, çoğu karakterin burcu rolleriyle cuk oturmuş gibi. Ama evren konusunda sana katılıyorum, onun o gizemli ve derin tavırları tam bir Akrep işi gibi. Bu karakterleri burçlarına göre tasarlayanın kesin bir astroloji kitabı yanında duruyordur. Hatta aralarında bir yengeç varsa ortalıkta, kesin ondan sor işin duygusal kısmı, hani bizim bu karakter analizi yaparken ki gibi 😂💫 Dizideki her bir replikte burçların karakteristik özelliklerini görebiliyor gibi hissetmek süper eğlenceli!