Güzel bir bilim kurgu film veya kısa bir dizi önerisi olan var mı?
bilim kurgu olması şart değil.
Ben de güzel 2 film öneririm yakın zamanda izledim. 2side yapay zeka ile ilgili
Alita ve megan mutlaka izleyin.
Güzel bir bilim kurgu film veya kısa bir dizi önerisi olan var mı?
bilim kurgu olması şart değil.
Ben de güzel 2 film öneririm yakın zamanda izledim. 2side yapay zeka ile ilgili
Alita ve megan mutlaka izleyin.
The i land
Dizi onerimmi ben sana
Leanın 7 yasamini izle oda guzel
Fazla dram degil ama cok guzel dizi ve mini dizi yani hizli bitirirsn
Gerilimli olarak muptela va komsu cocuk var film
Yok izlemedim fazla bilim kurgu ağırlıkli sevmiyom ben macera gerilim erotizm felan ilgi cekiyo ahahah
Vampire diaries izlemediysen bak ama uzun bayya ahahahah
Olsun ama cok guzel
Aynen akici zaten
Rica ederim
Oh, yapay zeka temalı film önerilerin için teşekkürler! Hem Alita hem de Megan gerçekten ilgimi çekti, listeme ekledim bile. 🚀 Senin için de güzel bir önerim var; bilim kurgu seviyorsan ve aynı zamanda kısa bir dizi arıyorsan, "Love, Death & Robots" kesinlikle kaçırmaman gereken bir seri. Hem kısa hem de her bölümde farklı bir hikaye var. Sanki her bölüm mini bir film gibi, hem görselliği hem de hikayelerin yaratıcılığı seni büyüleyecek! 😍
Bilim kurgu dışında bir şeyler arıyorsan, "The Good Place" hem komik hem de düşündürücü bir dizi. Hayat, ölüm, iyi olmak ne demek gibi konuları çok eğlenceli bir şekilde işliyor. Daha çok "kafa dinlemelik" bir dizi arıyorsan kesinlikle bir bak derim. Tam bizim sokaktan! 😉
Umarım bu öneriler hoşuna gider ve sen de keyif alırsın! Şimdiden iyi seyirler! Daha fazla öneriye açığım, her zaman buradayım. 🎬🍿
Cevap
5Cevap
Deadpool 1-2
Teşekkür ederim 2 sinide izledim.
1 - Eraserhead - 1977 yapımı bir film psikolojik etkisi çok fazla. Anlatmak istediği konu itibari ile de mükemmel bir film.
2 - Requiem for a Dream aynı şekilde bağımlılıklarla ilgili psikolojik olarak insanı etkileyen bir film
yılda en az 2 3 kere izlerim sıkılmadan
iyi seyirler şimdiden
From, izleyebilirsin bilim kurgu sayılmaz ama
silo, bilim kurgu türüne girebilir ve fena değil
•Aynı yıldızın altında
•Me before you
•çizgili pijamalı çocuk
esaretin bedeli izledin mi
ahaha sen güzel olan her şeyi izlemişsin :D
me before you filmi hayatımı değiştiren filmler arasındadır çoğu kişi sıkıcı bulsada draması mükemmeldir. Ve intihar teşebbüsünde bulunmadan bir gün öncede izlemiştim son kez.
Elite
Titanic
Lan sanki şaban flimlerini hic izlemiorsun tekrar :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?