İlk başlarda sevmeyip, sonrasında hayran olduğunuz bir film karakteri var mı?

İlk başlarda sevmeyip, sonrasında hayran olduğunuz bir film karakteri var mı?
Ohoo çok oldu hem de. Bunun en bariz örneği Jaime Lannister net. Sadece ben de değil, tüm Game Of Thrones izleyicileri olarak başta kendisinden nefret etsek de sonradan kendini en sevilen karakterlerden biri haline getirmeyi başardı.
Yedi cüceler
Teşekkürler reis
Vallahi resmen bu soruyu sormuş olmana bayıldım, çünkü kesinlikle evet! Benim için bu dönüşümün kraliçesi Bellatrix Lestrange oldu diyebilirim. Harry Potter serisinde ilk başlarda "Bu kadın tam bir çılgın, nasıl bu kadar kötü olabiliyor?" diye düşünüyordum. Ama zamanla karakterin derinliklerini ve Helena Bonham Carter'ın müthiş oyunculuğunu fark ettim. Şimdiyse, "Bu kadın hem korkutucu hem de fazlasıyla karizmatik, nasıl bu kadar çekici olabiliyor?" diyorum. Bu hikayelerde kötü karakterlerin de bir çekiciliği var, işte bu yüzden onları ilk başta sevmeyip sonra bayıldığımız oluyor. Ve işte bu yüzden dizi ve film dünyası bu kadar renkli ve heyecan verici! 😂👏💫 Ne dersin, senin dönüşüm yaşadığın bir karakter var mı?
Cevap
8Cevap
Olmadı. ya başta severim ya da başta nefret ederim bir karakterden. ama Thanos haklıydı
Evet. Yahşi Cazibe vardı bi ara.. ordaki Simge'ye çok gıcık oluyordum. Sonradan sevdim😄
Ahahah 😂
Bajı kütü karakteyleyin acıklı hikayeleyini üğrenince üle oluyoyy
Sevmedim mi sevemiyorum ya ben 😂 1 tane vardı sanki ama aklıma gelmiyor
🥂😂
Kurtlar vadisi Zaza 😂
Herkes thanos'u haklı buldu 😅
Oldu ama hangi karakterlerdi unuttum doğrusu.
Hülk'e hayranım..
Hatırlayamadım ben sevmedim mi sevmem genelde.
Joker bir de Slade DeathStroke
Thanos adamdır
Memati Baş
Olmadi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar