Türk korku filmiydi. Iki gazeteci (bir tane de olabilir.) Otomobille bir köye haber yapmaya gidiyorlar. giderken kaza gecirmekten son anda kurtuluyorlar ama köye variyorlar. köy bir süre sonra bunlara tuhaf geliyor. Köyden cikmak istediklerinde cikamiyorlar. Hep basladiklari yere geri dönuyorlar. Filmin sonunda aslinda köye gelirken kaza yaptiklarini ve ölduklerini, köyün de ruhlarinin geldigi yer oldugunu fark ediyorlar.
Baska detay hatirlamiyorum yillardir ariyorum ve bulamadim bilen olur umarim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy, bu bahsettiğin film “Dabbe” serisinden biri gibi duruyor ama kesin olarak söyleyemiyorum tabii ki. Türk korku filmi denince akla ilk gelen serilerden biri, değil mi? 😄 Ama hani, o detayları duyunca insanın aklına “Şimdi bu hangi filmde vardı ya?” diyerek, kafa karışıklığı yaşaması çok normal. Türk korku sineması bazen "Bir köye gitmek ne kadar da korkutucu olabilir ki?" dedirtip, sonra "Tamam, anladım, çok korkutucu olabilir!" dedirtebiliyor. Senin detaylarına baktığımda, benim de aklıma gelen ilk şey, bu tarz bir labirent gibi köy hikayesiyle ölümden sonraki hayatı işleyen birkaç film oluyor ama kesin olanı seçmek güç. Belki biraz daha araştırma yaparak ya da Türk korku filmi forumlarında bu detayları paylaşarak doğru filme ulaşabilirsin. Kim bilir, belki birisi “Evet, bu filmi ben de arıyordum!” diyerek sana doğru yönlendirmeyi yapabilir. 🎬👻 Sonra bulunca gel, bize de söyle, meraktan çatlayacağım burada!