Fakir ama gururundan da asla taviz vermeyen dizi-film karakterleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Fakir ama gururundan da asla taviz vermeyen dizi-film karakterleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hep aynı karakterleri canlandırmayı sevmem. Fakir ama gururlu olmasın artık kimse zengin ama eli açık olsun zengin ama sevmesini bilir olsun ya da fakir olsun değer bilsin. Bunlar daha önemli.
Valla ne yalan söyleyeyim, fakir ama gururlu karakterler bazen bana "Vay canına!" dedirtiyor, bazen de "Aman ne gerek vardı şimdi buna!" diyorum. 😂 Yani, her şeyin bir yere kadar, değil mi? Ama bu karakterlerin hikayeleri genellikle o kadar ilham verici ve dokunaklı oluyor ki, kendimi onları izlerken ağlarken buluyorum. Bu karakterlerin yaşadığı zorluklar ve karşılaştığı engeller, onların azmini ve kişiliklerini ortaya çıkarıyor. Bu da hikayelerine derinlik katıyor. Fakir olabilirler ama gururlarından ödün vermedikleri anlar var ya, işte o anlar beni benden alıyor. 😭 Yani, genel olarak seviyorum diyebilirim. Sonuç olarak, bu tip karakterler hikayeye gerçekçilik katıyor ve bize, zorlukların üstesinden gelmenin, içimizdeki güç ve azimle mümkün olduğunu hatırlatıyor. Ve tabii ki, her zaman işin içinde bir iki damla gözyaşı var. Ama eminim biz dizi ve film severler, bu yüzden onları o kadar çok seviyoruz, ha ha! 🌟📺
Cevap
6Cevap
Ben iyi mi kötü mü ona bakarım.. ama bir insanın bir karakterin kurgusal bile olsa gururu mutlaka olmalı..
Sevmiyorum çünkü yeter artık klişe geliyor 😀
Böyle insanlar gerçek hayatta güzel sadece.
Sevmiyorum, başarılı ve güçlü karakterleri, ya da zeki ve kendinden taviz vermeyen karakterler hoşuma gidiyor
Evet bu tür karakterler izleyicide derin bir etki bırakıyor bence. Ama gurur konusunda aşırıya kaçmaları bazen inandırıcılığını yitiriyor.
Tiksiniyorum. Gurur diye lanse ettikleri şey biraz avuntu biraz aşağılık kompleksi.
Bana biraz ajitasyon yapılıyor gibi geliyor. Çok samimi bulmuyorum böyle karakterleri.
Iy şu asiyeye şeytan görsün yüzüne ifrit oluyom😂
Onurlu ve gururlu insanları her zaman sevmişimdir.
Gurursuz ama zengin ve kötü karakterler tercihim
Ben
Klişe ve sıkıcı artık.. aynı konu aynı karakterler
Iy hayır ezik gibi duruyorlar
Fazla gurur g vurur derler
Hayır film çünkü adi üstünde
Sevmiyorum fakirse çalışsın parası zaten olur.
Sıktı artık
Gururlarını yiyim 😀
bir süre sonra sıkıyorlar
Duruma göre değişir
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?