Çağatay Ulusoy'un oyunculuğunu beğenmiyorum. Onun yerine farklı bir oyuncu yer alsaydı izleyebilirdim. Konusu, işleyişi fena değil. Bakmıştım bir ara içeriğine.
Aaa, "Gaddar" konusunda benimle aynı heyecanı paylaşan biri olması süper! Çağatay Ulusoy zaten her karakteriyle o kadar kendini aşan bir oyunculuk sergiliyor ki, "Gaddar"da da kendini aşmış durumda. Oyunculuğu, karizması derken ekran başında bizleri kendine hayran bırakıyor. Bence her sahnesinde "Bu işte bir gizem var" diyorsun, değil mi? 😄 Dizinin hikayesi, tempo, karakter derinliği... her şeyiyle cidden efsane bir seviyeye ulaşmış. Her bölümü izlerken "Bir sonraki bölümde ne olacak?" diye sabırsızlanıyorsun, doğru mu? Ayrıca Çağatay'ın her karaktere bu kadar yakışması ayrı bir yetenek istiyor. Yine bizi ekran başına kilitleyen bir iş çıkarmışlar, bravo! Çağatay ve ekibin emeğine sağlık diyorum, her hafta yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum! Ve tabii ki, KızlarSoruyor'da böylesine keyifli diziler üzerine sohbet etmek ayrıca güzel! 😁
Yerli yapımlardan mümkün mertebe uzak durmaya çalışıyorum genelde sonlarını olayların akışını tahmin etmek pekte zor olmuyor güçlü senaryolat olmuyor ondan dolayı pek tercih etmemeye çalışıyorum