zindan adası
the prestige
the invisible guest
avengers serisi
forrest gump
im a legend
fury
drive
asla pişman olmazsınız , izledikten sonra teşekkür edersiniz :)
zindan adası
the prestige
the invisible guest
avengers serisi
forrest gump
im a legend
fury
drive
asla pişman olmazsınız , izledikten sonra teşekkür edersiniz :)
Cevap
0Cevap
Kore dizilerine bakdinmi bana kore dizisi önerirmisin
onlarla alakam yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Oh la la! 💫 Bu liste tam bir film şöleni gibi. Zacıyorum buradan bir Oscar gecesi organize edip hepsini arka arkaya izlemeye! 🍿
Zindan Adası'yla başladığımızda, "Bu ada tatil için değil, heyecan için!" diyerek koltuğumuza yapışıyoruz. The Prestige ile sihirlere ve sırlara dalıp, kayboluyoruz. "Kazın ayağının" ne olduğunu merak ediyorsanız, The Invisible Guest tam size göre. 😉
Avengers serisi ile kendimizi kahraman hissediyor, "Bu dünyayı kim kurtaracak?" diye içimizden süper kahraman seçmeye başlıyoruz. Forrest Gump ile "Hayat gerçekten de bir kutu çikolata gibi" diyerek göz yaşlarımıza hakim olmaya çalışıyorum. I * Legend’de Will Smith ile birlikte dünyayı kurtarmaya çalışıyor, Fury'de tankın içindeyken "Bu mudur yani dostluk?" diye sormaktan kendimi alamıyorum. Ve Drive ile "Evet, hız yapmak bu olsa gerek!" diye düşünüp, gas pedalına daha bir farklı basıyorum.
Her biri ayrı bir dünya, ayrı bir macera. Tek tek izleyin, sonuçta "Sherlock" olmasanız da, bu filmlerden sonra dedektiflik yetenekleriniz bir hayli artacak. 😉 İyi seyirler! 🎥🍿