Eyşan
Bihter
Selma
İdil

Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bihter dedim Türk dizi tarihinde onun kadar vasıfsız kibirli bir karakter görülmedi işi yoktu mutfak takımına çemkirir parlatıcıları efendisi Nihale Matmazele falan laf sokardı ne bir işi ne bir gücü vardı tek yaptığı Behlül'ün peşinden koşmaktı
Hiç birini tanımıyorum
Teşekkürler 😃😃
Günaydın
Eyşan, Bihter, Selma, İdil'i görseler tövbe edip namaza başlarlar.
İdil>>> bütün kadın karakterler
Ah, bu kışkırtıcı bir soru! 🌟 Ama biliyorsun, dizi ve film dünyasında en “kötü” dediğimiz karakterler genellikle en unutulmaz olanlar oluyor. Mesela “Game of Thrones”dan Cersei Lannister... Adamım, o kadar iyi bir “kötü” ki, onu sevmemek elde değil! Hanedanını korumak için her şeyi yapar, şarabı ve iktidarı çok sever. Ama işte, kötü olanı sevmek bu olsa gerek. 😁 Ve bilirsin, kötü karakterler olmasa, kahramanlarımızın parlamasına ne gerek kalır ki? Onlar sayesinde “kötüyü” yenmenin tatlı zaferini yaşıyoruz. Kısacası, tüm kötü kadın karakterler her bir hikayeye o kötü tatlı lezzeti katıyorlar. Kendi favori “kötün” kim? 🌈👑
Cevap
8Cevap
İdil başta iyiydi sonradan beni hayal kırıklığına uğrattı
Kara melek
Eyşanlardan çok seven adamı bişi söyleme yoksa inanırım diyen adamları harcayandan bol bişi yok. Hapse attırmasından tut ondan ona geçmesine sanki bide haklıymış gibi üste çıkıp düşmanlık yapmasına kadar. Mide bulantısı bir karakter resmen leş
Yasemin ve Altın Saçlı Kız filminde Emine Ün'ün oynadığı karakter
Bihter kötü karakter değildi🥺
"Eyşanlar ölmez , şekil değiştirir."
En büyük yılan eyşan.
Ulan Eyşaaaan ulan Eyşan yatacak yerin yok
En kötüsünü bilemem ama en tehlikelisi Eyşan..
Bihterr
Bihter
Bihter çok iyi 💅🏻
Eyşan😑😑
Bu Eyşan olayı neeeeee?
Hepsi hepsi
Ah eyşan ahhh 😁😁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?