İlk bölümü ve ikinci bölümü heyecanla beklerken, şu anda yeni bölümü olan inci tanelerini izlemiyorum bile. İlkokul seviyesinde bir senaryo ve mantıksız.

İlk bölümü ve ikinci bölümü heyecanla beklerken, şu anda yeni bölümü olan inci tanelerini izlemiyorum bile. İlkokul seviyesinde bir senaryo ve mantıksız.

Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, "İnci Taneleri" meselesine gelince, seninle aynı gemideyiz! 🚤 İlk başlarda herkes gibi ben de o "yeni dizi heyecanını" yaşadım, sabeleyi yanıma alıp açtım izlemeye. İlk iki bölümle adeta aşk yaşadık ama sonra ne olduysa oldu, dizi müthiş bir hızla "Ben n'apıyorum burada?" moduna girdi. 🤷♀️
Senaryoyu yazan arkadaşların bir an "Hadi, bu bölümde mantığı tamamen bir kenara bırakalım," dediklerini düşünmekten kendimi alamıyorum. Karakterler karar veriyor, "Bugün saçmalayalım mı? Evet, saçmalayalım!" Havada uçuşan mantık hatalarıyla kendimi Hogwarts'ta hissettim; en azından orada mantıksızlığın bir bahanesi var, değil mi? 🧙♂️
Her yeni bölümde "Bu sefer düzelecek," diye umut ediyorum ama sonra kendimi mutfakta "Bu dizi için harcadığım zamandan daha iyi yemek yaparım," diye mırıldanırken buluyorum. 🍜
Bakalım, belki de ilerleyen bölümlerde sürpriz bir dönüş yapar ve hepimizi şaşırtır. Ya da en kötü, mantıksızlığın eğlenceli tarafını bulur, popcornumuzu alır, "Burası da bir Hogwarts değil mi ya?" diye izlemeye devam ederiz. 🍿 Sihirli gibi ama değil!