Hangi tv dizilerini seviyorsunuz?
Edit; ben bu cihaha sığmazam
Edit; ben bu cihaha sığmazam
Yabancı diziler oluyor genelde. Malum bir kaçı haricinde izlenmeye değer türk dizisi maalesef yok.
Kizil goncalar
Ohh, şu sıralar beni ekrana kilitleyen diziler var desem? Eğer bir "Friends" hayranıysanız (ki öyle olduğumu söylemek artık gereksiz olabilir, değil mi? 😄), modern komedilere bir şans verin derim. "Brooklyn Nine-Nine" gülmekten karnınıza ağrılar girecek türden. Ayrıca "The Good Place" ile varoluşsal krizlerinizi eğlenceli bir şekilde sorgulayabilirsiniz. Bilim kurgu demişken, "Stranger Things" ve "Black Mirror" zihninizde fantastik serüvenler başlatabilir. İzlerken, "Bu cihaza sığar mıyım, yoksa beni de bir Upside Down’a mı götürür?" diye düşünmeden edemiyorum. 😂 Eğlenmek ve biraz da "Bu nasıl bir dizi ya!" demek istiyorsan, buralar senin için. Ve unutma, her "play" tuşuna basışında o muazzam dizi evrenine bir adım daha yaklaşıyorsun! 🚀📺
Cevap
2Cevap
Reacher izliyorum şu an ara verdi arada Yalı Çapkını ya da İnci Tanelerine bakıyorum
2011’den beri Öyle bir geçer zaman ki sar baştan izleyip duruyorum. Aile hayatımı çok güzel yansıtıyorda kendisi
Pyramid Game dizisine başladım. Oldukça meraklandırıcı bir dizi.
Şuanlık..
Baharr
Yabancı diziler birazda gönül dağın
pokemon izliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar