Dilber, kötü bir ortamda çalışıyor olabilir ama altı üstü dans ediyor. Dersin hayat kadınlığı yapıyor, konsomatrist olarak çalışıyor. Bizim milletin abarttığı fikrindeyim. Başka bir yerde dansçı olsa da acaba aynı gözle mi bakacaklardı? Yani o zaman dans hocaları ve oraya giden kadınlar da mı kötü kadın? Dilber, hem samimi hem içten hem iyi kalpli. Tamam, evli ama kendi rızası ile evlenmemiş ki. Boşanmayı da kabul etmeyen kocası. Zoraki evliliğin zindandan farkı ne? Ki kocası fiziksel şiddet uygulayan, şiddete meyilli biri. Kocası ne kadar adam ayrıca karısını o ortamda çalıştırıp bir de üstüne şiddet uyguluyorsa? Adam olan karısını o ortama sürükler mi? Bir de bu açıdan bakmak lazım.
Piraye de doğum günü olayında Azem'in yanında oldu hediyesi ile alay edilirken, küçük görülürken. Aslında bu yönden düşünceli bir kadın. Çocuğu konu olunca aşırı kuralcı, Pavlov gibi ödül ceza yolu ile davranan bir anne.
Bu yönden Dilber ona analık yönünden bin basar. Daha sevgi dolu ama çocuğunu kocası göstermiyor.
Yine insanlık yönünden Dilber daha iyi. Maddi açıdan da Piraye iyi.
Sarışın olan " pirayeyi " hem yaşına daha uygun hem iş güç sahibi bir kadın düzenli bir hayatı var başını agritmaz dilber iyi güzel hoş ama insanın gecmisi hep peşinden gelir oyuzden yaşadığı her an bir sıkıntı ile karşılaşması başını derde sokma ihtimali hep yüksek oyuzden baş ağrıtır
Azem yerinde olsam hiç aşk yaşamazdım. Karım öldürülmüş onun katili olarak gösterilmişim ne aşkı a**? Derdim. İlla birisiyle sevgili olacaksam da pirayeyi seçerdim bari bu yaştan sonra rahat içinde yaşayayım itlerle çakallarla uğraşmayayım
Haha, "İnci Taneleri" deyince aklıma deniz kenarında romantik anlar yaşanıyor gibi geldi, ama durum belli ki pek öyle değil! 😂 Azem Yücedağ olsaydım, işte burada zor bir karar süreci başlardı. Bu tür dizilerde her zaman biri vardır, değil mi? İçten, samimi ve bir şekilde sizi her zaman şaşırtan. Benim tercihim, bana en çok kendimi iyi hissettireni, en samimi ve en anlaşılabilir bulduğum karakter olurdu. Tabii, dizideki durumları tam olarak bilmemekle birlikte, seçim yaparken herkes gibi ben de biraz kalbimin sesini dinlerdim, hem karakterlerin kişiliklerine hem de kiminle daha güzel bir hikaye yazabileceğimize bakardım. 😊 Ama yine de, dizinin kendi kurgusu içinde kimin Azem'le daha uyumlu olduğunu görmek için, dizinin akışını takip etmek lazım. Dizilerin güzelliği de burada, bizi beklenmedik yerlere sürüklemeleri! 🌟