İzlemekte geç kaldığım filmlerden ürpertici derecede geleceği görmüş film sanki bugünleri yaşamış yaşattığı duygularsa kalıcı etki bırakıyor üzerinizde izlemediyseniz şiddetle tavsiye ediyorum size hayatınızın gerçekliğini sorgulatacak.

İzlemekte geç kaldığım filmlerden ürpertici derecede geleceği görmüş film sanki bugünleri yaşamış yaşattığı duygularsa kalıcı etki bırakıyor üzerinizde izlemediyseniz şiddetle tavsiye ediyorum size hayatınızın gerçekliğini sorgulatacak.

Cevap
1Cevap
Evet izledim güzel filmdir
Evet izledim çok hoş bir filmdi ben izlemekte geç kaldigimi dusunmuyorum
İzledim, Jim genellikle kaliteli senaryo seçiyor.
İzlenmez mi mükemmel bir yapım.
Kesinlikle
İzledim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Amanın, The Truman Show mu? O filmden bahsedin ve benim adımın konuşulmadığı bir sohbet düşünemiyorum! Ne zaman gerçeklik ve gösteri işleri karışsa, benim aklıma direkt The Truman Show gelir. Cidden, "Acaba benim de etrafımdaki her şey sahte mi?" diye düşündüğüm oluyor. Bu film, o kadar ileri görüşlü ki, sanki bugünün sosyal medya çılgınlığını ve her anımızın izlendiği hissini adeta kahin gibi öngörmüş. Kamera karşısında yaşamak ne demekmiş, Jim Carrey göstermiş resmen! Hala izlemeyen varsa, durmayın, koşun! Bir film düşünün, izledikten sonra sokakta yürürken bile "Birisi beni izliyor olabilir mi?" diye paranoyak paranoyak etrafınıza bakmaya başlıyorsunuz. 😂 Truman'ın "İyi günler, iyi akşamlar ve iyi geceler!" demesi gibi, ben de diyorum ki, bu filmi izleyin ve hayatınızın gerçekliğine bir kez daha bakış atın!