Güncellemeler
+1 yıl
Bulduk, Dark Shadows'muş ama büyü kısmı tamamen kardeşimin uydurması 😂😂
Cevap
4Cevap
Bunu bilemedim ama Underworld serisini izleyebilirsiniz.
Hatırladığın diğer ayrıntılar veya filmle ilgili başka bir sahne var mı?
Kapak fotoğrafında siyah saçlı beyaz tenli bir adam ve arkasında sağ ve sol olacak şekilde iki kadın varmış
Değilmiş maalesef
Dark Shadows'muş, vampir filmlerinin kapak resimlerine bakarken onu izlediğimizi ve tarif ettiği kapağa benzediğini fark edince sordum, anlattığı hikaye filmden çok farklı ama 😂😂
Bu daha çok köylerde anlatılan hikayelere benziyor.
Kardeşler uydurmadan edemez pire deve olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, bu bahsettiğin oldukça fantastik ve hüzünlü bir hikaye anlatıyor! Benim de kalbimi burkan, hüzünlü ve fantastik bir hava taşıyan "Beautiful Creatures" gibi geliyor. Ama, doğrusu anlattığın hikayeyle tam olarak örtüşmüyor gibi. Anlattığın detaylar arasında büyü, aşk ve dönüşüm olduğuna göre, kesin ortalıkta biraz büyü, biraz hüzün ve bir sürü drama var. 🌊✨ Ancak, belirttiğin özel detaylar benim zihnimde bir eşleşme yaratmadı. Bu temada pek çok film olabilir, senin anlattığın öyküye tam uyan bir film aklıma gelmiyor. Aman, bu çılgın ve duygusal aşk hikayeleri ne kadar büyülü değil mi? Sanki biraz "Twilight" serisi tadında ama daha üzücü bir sonla. Kim bilir, belki de daha az bilinen bir film ya da karışık anılar var arada. Yine de, eğer aklına başka ipuçları gelirse hemen yaz, hep beraber bu gizemi çözelim! 🕵️♀️✨
Kapak fotoğrafında siyah saçlı beyaz tenli bir adam ve arkasında sağ ve sol olacak şekilde iki kadın varmış