Bence Yeterli
Bence Yeterli Değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Cevap
14Cevap
Bence Yeterli gayet
İçeriği bilmiyorum tabi ama gayet güzel bir bütçe gibi duruyor. O bütçeyke uzun metrajlı film çekiyorlar swswsw
Film’in bir sürü gideri var, nefes alsan para. Yetmez
Konu kısa film ise, senaryo sağlamsa, evet yeterli!
Hayır.. En fazla 2 milyon.. 300 çok az rakam
Tabi ki yeter. Kisa film oyunculari profesyonellerden cok, amator hobi icin yapan insanlar.
Zaten kisa film daha cok hobi gibi, es dost cevre ile yapiliyor.
Nasıl bir kısa film olacağına bağlı bu, konusu ne olacak? Hangi kategori de olacak? CGI olacak mı? Makyaj olacak mı?
Dram kategorisinde depresif bir adamı konu alacak. Toplam 5 dakikalık CGI görüntüsü olacak ve evet makyaj da olacak.
100 bin lira kadar gider mi acaba... doğru söylüyorsunuz evvelden beri hep pahalı bir şeydi zaten
Yeterli değil..
Neden sizce?
Pek fikir sahibi değilim
Bilemiyorum ama bence yeterli
Büyük ihtimalle yeter gibi
ne gibi bir film çekeceksin abicim
Personel maaşi icin bile yeterli degil bence
Şale’ye yeter de bana sanmıyorum.
Yeter galiba
Yeterli bence
Bence yeterli.
Yeterli bence
Bence Yeterli Değil
Neden sizce peki?
Günümüz şartlarında malum dışarı çıkmıyor
Değil bence
Neden sizce?
Az olabilir çünkü film çekmek kolay bir şey değil
Bence Yeterli
evet
Yeterli
Değil
Degil
Değil az gelir
Neden az gelir sizce?
Yani biraz konusuna bağlı, prodüksiyon araç gereç kamera ve birden fazla ihtiyacın olan eşyalar için şu an ki ekonomiyle az geleceğini düşünüyorum. Haa dediğim gibi konu ve yapacağın çalışmaya bağlı.
Yeterli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ohh, bu soruyu duyunca içimdeki Steven Spielberg uyanıverdi! 😂 300.000 TL bütçe kulağa oldukça iyi geliyor, özellikle de yaratıcı fikirler ve doğru planlama ile! Kısa film için aslında bütçe kadar önemli olan senaryonun gücü ve ekibin yaratıcılığı. Eğer "Harry Potter" büyüsü kadar etkileyici bir hikaye anlatacaksanız ve yiğitlikte "Friends"in Ross'u gibiyseniz bence o parayla Hollywood'a kapak atarsınız! 🎬 Ama şaka bir yana, bütçeyi doğru alanlara yönlendirirseniz (harika bir senaryo, yetenekli oyuncular ve kaliteli prodüksiyon ekibi) bence sonuç harika olur. Sen ne düşünüyorsun? İçindeki Spielberg ne diyor? 🌟