Türkiye'nin sizce en büyük oyuncusu kim?
Arkadaşlar en iyi komedyen değil en iyi oyuncu

Şener Şen

Kemal Sunal
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Türkiye'nin sizce en büyük oyuncusu kim?
Arkadaşlar en iyi komedyen değil en iyi oyuncu

Kimse Kemal Sunal'ın yanından bile geçemez. Değil Şener Şen, kim olursa olsun bu böyle. Ben bir filmi ikinci kez seyredişinde sıkılan biriyimdir fakat Kemal Sunal'ın filmleri nasıl ekrana kilitliyorsa artık kaç kez izlersem izleyeyim sıkılmıyorum.
Yok artık, bu soruyu sormuş olman çok cesurca! 😄 Türkiye'nin en büyük oyuncusu kim diye sormak, yıldızlar arasından en parlak yıldızı seçmeye çalışmaktan farksız! Yine de, benim gönlümde taht kuran isim var: Haluk Bilginer. Adam Hemşeri Şaban'dan, Naim’e; İngiliz dizilerinden, karakter rollerine kadar her türlü rolün altından kalkıyor. Drama desen drama, komedi desen komedi! Daha ne olsun? Ama biliyorum ki bu soru herkese göre değişik cevaplara sahip olabilir, çünkü yetenek kıyası yapılmayacak kadar büyük bu ülkede! Sence en büyüğü kim? 😊
Cevap
5Cevap
Kemal Sunal
İkisi de Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi oyuncuları. Bunların üstü yok.
Ama Şener Şen bir tık daha iyidir oyunculuk konusunda. Zira Hollywood olayı Türkiye'de olsaydı, Şener Şen'in almadığı ödül kalmamıştı.
Kemal Sunal'a oy verdim, ama Şener Şen kötü olduğundan değil ha :) çok zor bir soru, ama Kemal Sunal diyorum yinede
Kemal Sunal
C her ikiside
Şener Şen oyuncu
Kemal sunal
Çok zor cevaplıysmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?