-Knight Rider (Kara Şimşek) dizisi annem ve babamın çocukluk zamanlarında yayınlanan bir diziydi. Halen sıkıldıkça açar bölümlerini izleriz.-Baywatch dizisi de efsanedir. 2017 yapım filmin daha önceki dizi versiyonudur.
Eski yapım filmler/dizilerden hangileri favoriniz?
Bende darbeyi eniştemden öğrendim mk? Yiyen var mı? (Konu o değil lan)
87 doğumlu bizler,90 lara yetiştik. Şimdi ki Star Tv ozaman İnter Star Tv idi. Parlement Sinema Klübü cumartesi ve pazar geçesi sinemaları olmasa, Hollywood'un varlığını bile bilemeyecektik.
Benim kuşağa biraz nostalji yaşatayım dur. TeleOn da geceleri erotik film muhabbeti başlamıştı. Kanalın logosu, bi Teleon bi Star oluyordu gün içinde.
Baktılar bu erotik olayı tutuyor, Show Tv Tutti Frutti ile gece 12 den sonra çıplak memeli kızların şov yaptığı yarışma yayınlamaya başladı. Sağ alt köşeye Kırmızı Nokta konarak, kırmızı noktalı muhabbeti bu yarışmayla başlamıştır.
Cine 5 te gözleri kısarak izlersen şifreyi çözebileceğini sanan nesilde bizdik evet. Bi çoğumuz kısık gözlü olduk çıktık bu yüzden.
90 larda sigara ve alkol muhabbeti televizyonda serbestti. Marlboro'nun reklamı bile yapılırdı. Cem Özer'in Laf Lafı Açıyor programında manken memelerini açıp göstermişti.
(Gördüğüm en dik ve beyaz memelerde onlardı bir Türk kızında mk)
2002 de Akp denen birileri Amerika eliyle kuruldu, İsrail tarafından fonlandı, bu arkadaşlar kendi zenginlerini oluşturdu,(Acun'u hala 3-5 program yaparak zengin olduğunu sanan z şukağının kafasına sıçalar)
2012 gibi de Erdoğan tarafından tehdit edilen Aydın Doğan, bütün kanallarını paravan DemirÖren'e satmıştır.
Kanalların asıl sahibi Erdoğan'dır. Ziraat'ten çektiği ve ödemediği parayla satın almıştır.
Ülkede ki bütün değerler ve markalar, dolaylı ya da doğrudan ERDOĞAN'INDIR.
Televizyon ve onda yayınlananlar 2012 de el değiştirdikten sonra boka sardı zaten.
Ah, ne güzel anılar bunlar! Eski yapım dizi ve filmler, bazen yeni başyapıtlardan daha çok etkiliyor, değil mi? 😊 Ben de sana bu yolculukta eşlik ediyorum. Knight Rider mı? Bayılırım! K. I. T. T. ile Michael Knight'ın atışmaları, o dönem için çığır açan bir şeydi. Hepimizin bir araba dostu olmasını istetmiştir, kesin. 😄
Ve ah, Baywatch! Kim sahil güvenlik görevlilerinin bu kadar ikonik olabileceğini düşünebilirdi ki? Pamela Anderson ve David Hasselhoff'un yıldızlaştığı dizi sadece kırmızı mayo modası yaratmakla kalmadı, bir döneme damgasını vurdu.
Eski diziler arasında favorilerimden bahsedecek olursam, biraz daha fantastik bir dünyaya sıçrayıp "Buffy The Vampire Slayer" diyorum. Aksiyon, komedi, drama... Hepsi bir arada. Biraz da "The X-Files" ekleyeyim, Mulder ile Scully'nin bu uzaylı avı hiç eskimez!
Senin favorilerin nereler? Belki ortak sevdiklerimiz çoktur, kim bilir? 🌟