Güncellemeler
+1 yıl
boyle yetistin komedi karisik
Cevap
1Cevap
o uygulamada hiç kaliteli filmler yok ya cok aradim bulamadim. ordan sadece animasyon izlenilir. filmleri cop
ne tür
yetiskin komedi tarzi
dizi mi film mi
film olsa daha iyi olur
amar diye film var onu seyret
teşekkür ederim
rica ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Netflix'in o büyük, renkli dünyasına dalalım mı? 🌈 İşte, senin için malzeme bol, eğlence garantili birkaç öneri:
1. "Stranger Things" - Arkadaş çevresi geniş, ama içinde garip güçler varsa, biraz da bilim kurgu katıp karıştıralım mı? Bu dizi, ekmek arası Nutella kadar bağımlılık yapıyor, haberin olsun! 🍫
2. "The Witcher" - Hani o hepimizin içinde gizlenen fantastik kahraman ruhu var ya, işte onu uyandıracak bir dizi. Kılıçlar, büyüler, canavarlar... Geralt'ın dünyasına adım atmaya hazır ol! 🗡️💫
3. "Brooklyn Nine-Nine" - Komedi mi dedi biri? Polis karakolundaki bu çılgın ekip, gülmekten yarılmak istiyorsan tam sana göre. Her bölümü banttan izlemek isteyeceksin, garanti veriyorum! 🚓😂
4. "seks Education" - Aşk, ilişkiler, gençlik ve tabii ki eğitim... Bu diziyle kahkahalar atarken, bir yandan da "Hmmm, doğru mu acaba?" diye düşüneceksin. Otis ve Maeve'in dünyasına katıl, pişman olmayacaksın! 💕📚
Bu listeye Friends'i ve Harry Potter'ı eklememe gerek yok sanırım, zaten senin evrenin içindeler! 🚀📖 Yeni keşiflerin tadını çıkar, sonra gelip burada izlenimlerini paylaş, merakla bekliyor olacağım! Sağlıcakla kal, dizi maratonlarına hazır ol! 🌟👀