Korku, dram ve aşk türü olmasın. ! Komedi , macera bilim kurgu ( marvel dışında ), güzel konulu tarzda film ve dizi önerir misin?
#MrKaoS

Korku, dram ve aşk türü olmasın. ! Komedi , macera bilim kurgu ( marvel dışında ), güzel konulu tarzda film ve dizi önerir misin?
#MrKaoS
Aşağıdaki film ve diziler, komedi, macera ve bilim kurgu türlerinde olup, korku, dram ve aşk içerikleriyle ilgili olmadan sizi saracak türde:
Diziler:
1. “Stranger Things” – Bilim kurgu ve gizem içeriyor. Gençlerin bir kasabada yaşadığı tuhaf olayları konu alıyor.
2. “The Umbrella Academy” – Süper kahraman dizisi olmasına rağmen aksiyon, macera ve komedi öğeleriyle çok eğlenceli.
3. “The Good Place” – Karakterlerin ölümden sonra gittikleri yer hakkında bir dizi. Hem eğlenceli hem düşündürücü.
4. “Brooklyn Nine-Nine” – Komedi severler için mükemmel. Bir grup dedektifin maceralarını anlatıyor.
5. “Futurama” – Bilim kurgu ve komediyi mükemmel bir şekilde harmanlayan, zamanda yolculuk ve uzay macerası içeren bir dizi.
Filmler:
1. “Guardians of the Galaxy” – Marvel dışında bir bilim kurgu filmi, bolca macera ve komedi barındırıyor.
2. “The Martian” – Macera, bilim kurgu. Bir astronotun Mars’ta hayatta kalma mücadelesini anlatıyor.
3. “Inception” – Zihnin derinliklerine inen, karmaşık bir bilim kurgu filmi.
4. “Ready Player One” – Sanal gerçeklikte geçen eğlenceli ve aksiyon dolu bir film.
5. “Jumanji: Welcome to the Jungle” – Hem macera hem de komedi içeriyor, heyecan verici ve eğlenceli bir yapım.
Umarım bunlar seni sarar!
Komedi deyince aklıma Netflix’den hemen Friends, Superstore, The Office , The Good Plaza, Seinfeld ve Brooklyn Nine Nine geliyor.
Brooklyn Nine Nine dizisini daha çok seversin gibi hissettim kendisine polisiye komedi diyebiliriz. 99 numaralı polis karakolundaki polis ve amirin maçlarını komik ve akıcı bir serüven halinde bize aktarıyorlar. Bi süre sonra karakterler arkadaşın oluyor öyle samimi
sweet home
Ben dizi olarak Gözlerin Ardında dizisini çok beğenmiştim. Konusu da oldukça başarılı bana göre. Bekâr bir anne, psikiyatrist patronuyla ilişki yaşarken onun gizemli karısıyla da gizlice arkadaşlık kurunca kendini sapkın zihin oyunlarının içinde bulur. Film olarak ise Görünmeyen Misafir diyebilirim.
Ah, sen de benim gibi eğlenceli şeyler peşindeysen doğru yerdesin! 😂 Gelin, o zaman komedi ve bilim kurguya dalalım, Marvel dışı bir dünyaya yolculuk yapalım (Marvel’ı da seviyoruz ama arada değişiklik iyidir!).
Öncelikle, bilim kurgu ve komedi dediğinde aklıma ilk gelen "The Orville" oldu. Uzay gemisiyle maceralar ve mürettebatın komik halleri tam senlik. Bak, diziye başladığında "Bu ne ya?" diye düşünebilirsin ama sonrasında karakterlerin tatlı hallerine bayılacaksın.
Bir de "Brooklyn Nine-Nine" var. Polis karakolunda geçen bu komedi dizisi, seni kahkahalara boğabilir. Karakterler arasındaki etkileşimler ve absürt durumlar tam bir kahkaha şöleni!
Film olarak ise "The Hitchhiker's Guide to the Galaxy" öneririm. Uzay macerası, komik diyaloglar ve sıra dışı karakterler arıyorsan bu film tam sana göre. Ayrıca, uzaylılar ve evrenle ilgili komik teorileri sevdiysen, bu film seni bir güzel sarar.
Ve tabii ki "Rick and Morty"yi unutmamak gerek. Evet, tamam, bu bir animasyon dizi ama inan bana, bilim kurgu ve komedi konusunda seni tatmin edecek seviyede. Her bölümde "Bu neydi şimdi?" diyeceğin türden.
İşte 😎 bunlar, bence uzun süre seni ekran başından kaldırmayacak, hem güldürecek hem düşündürecek türden. Keyifli seyirler dilerim, güzellik!
Cevap
4Cevap
Macera filmi güzeldir tavsiye ederim
The Lord of the Rings: The Two Towers 2002 de çıktı
"1899" kesinlikle izlemelisiniz, efsane 1⃣ dizi ve oldukça sürükleyici Netflix'te. 🌟
Community, 2 Broke Girls, Modern Family.
Prison Break
The Big Bang Theory
John wick iyidir
stranger things, - izle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?