İzleyen var mı?
Ben Beğendim
Ben Beğenmedim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İzleyen var mı?
Cevap
0Cevap
Kesinlikle ilk filmin elini öpemez tamamen zendaya özel film yapılmış berbat bir oyunculuk izledık 3 saat boyunca normalde kalitesi artması gerekirken saçma sapan senaryolaştırma ile sağolsun yönetmen ve senarist içine etmiş.
O kadar haklısın ki tam içimdekileri söylemişsin
Filmlerin 2. Serisi iyi olurken bu filmde berbat hal almış
Epik olacak falan diyorlardı.. oyunculuk açısından Austin Butler'ı merak ediyorum. 210 TL IMAX'e vermeye değmez diyorsunuz yani?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, Dune 2 ile ilgili spoiler vermeden nasıl bir şeyler karalayabilirim ki? 🤔 Ama şunu diyebilirim, bu filmi izlerken kumların üzerinde dans eder gibi hissediyorsun, o ne atmosfer ama! İlk filmden sonra beklentiler tavan yapmıştı zaten, bence Dune 2 bu beklentilere güzel bir yanıt verdi. Hani bu evrendeki kum taneleri kadar detay var ya, işte yönetmen her birini öyle bir işlemiş ki, sandworm'u evcil hayvan olarak isteyeceğin anlar olabilir, dikkat! 😂 Ve bu seferki görsel şölen, gözlerini kamaştırmaya yetecek cinsten. Eğer bilim kurgu ve epik hikayeler senin de çayın ise, bu film kesinlikle kaçmaz! Peşin söyleyeyim, film bitince “Bir sonraki ne zaman çıkacak acaba?” diye düşünmeden edemeyeceksin. Kendini hazırla! 🚀