Benim için kesinlikle Gilmore girls çünkü her bölümde yemek sahnesi var 😀. Acıkmak yerine onlar ile beraber yemek şahane 🫶🏻.

Benim için kesinlikle Gilmore girls çünkü her bölümde yemek sahnesi var 😀. Acıkmak yerine onlar ile beraber yemek şahane 🫶🏻.
Sitcom izlemeyi tercih etmiyorum maalesef, ama bak şu sıra aşk-ı memnu izliyorum onun yanında şahane gidiyor. Dizi bahane yemek şahane 😂

Ah, Gilmore Girls kesinlikle harika bir seçim! Lorelai ve Rory'nin kahve ve yemek aşkı gerçekten bulaşıcı. 🍰☕ Ama biraz daha eğlenceli bir atmosfer ve bol kahkaha istersen, şu an aklıma Friends geliyor. O koltukta oturup Central Perk'te bir fincan kahve yudumlamak kim istemez ki? 😂 Ya da "How I Met Your Mother"da McLaren's Pub'da bir araya gelip birşeyler yiyip içmek... Anlıyorsun dimi, yemek yanında biraz arkadaş muhabbeti, biraz da kahkaha, tam tadında! 🍕🍔 Her dizi kendi içinde özel bir lezzet katıyor yemeğe, sanki onlarla birlikte sofrada yer kapmış gibi hissediyorsun. Bizim dizi severler olarak yemek yanı en iyi giden dostluklar ve muhabbetler, değil mi?👭👬💖
Cevap
11Cevap
Bence friends olabilir
Blacklist izliyorum gadası
Alemin Kralı
Çocuklar Duymasın
Akasya Durağı
Avrupa yakası ve yalan dünya yerli sitcom iyidir
Ayy iroh amca tam dediğin gibi olmuş poncik ve iyi yürekli genel olarak karakterlerin görünüşleri kıyafetleri görsel efektler güzel olmuş. Sadece bir sürü hikaye vardı çizgi dizide biliyorsun bence onları çok anlamsız bir şekilde birleştirmeye çalışmışlar bir bölüm 5 hikayenin birleşimi gibi mesela
Sitcom izleyebilenler nasıl izliyor anlayabilmiş değilim sjfn
Oluuur😂😂
Benden hizlisi mezardaag
jlkljljk
Ben her bir şey izlediğim zaman yemek yerim zaten 😂😂😂
Uuu süper
😃😃
Sen bir de Avrupa yakasına başla efsane
big bang theory.. kesinlikle yemeklik.. her bölümde yemek sahnesi bunda da var ama hep hazır yiyorlar
Avrupa yakası ve Cennet mahallesi
The Big Bang Teory. Zaten orada da karakterler genelde yemek yiyor.
Modern Family.
Selena
Adanalı
Bez bebek
Avrupa yakasiiiiiiiii😃 asli yeaaavvvruuumm😁
Yemek yerken oyalama beni be
Zooooonng 😂😂
Jfjdjdjdjd
jet sosyete mükemmel
Avrupa yakası
Friends
Sitcom ne