Sonunda fragman geldi sanırım bahar gerçeklere bir adım daha yaklaşacak 😀💞.

Sonunda fragman geldi sanırım bahar gerçeklere bir adım daha yaklaşacak 😀💞.

Ben başladığı gün izlemeye başlamadım ancak fragmanlar dikkatimi ve ilgimi çektiği içim dün 1. Bölümden itibaren izlemeye başladım şimdilik güzel sevdim diziyi izlemeye devam ederim.
İzliyorum evet şu an 3. bölümdeyim sarıyor şimdilik 🤭🌸 demet evgar zaten çok iyi bir oyuncu izletiyor.
Evet seyrediyorum ancak fragman görmedim kızı ölecek galiba , kızının ölümü biraz dizi için ağır olduğunu düşünüyorum, Bahar in hastanedeki işe adapte olamasını zorlaştırır hatta ben olsam işi gücü bırakırım, gidemem yani hayat biter 😕ama tabii dizide öyle olmayacak sanırım.
Bende bunlardan biriyim 😂
Evet 🙈🙈
İzleriz tabi 😇😎
Mısırlar benden çaylar senden 😇
Teşekkür ederim efenim 😇
Ohh, nihayet bahar geldi ama mevsim baharı değil, Bahar dizisinin fragmanı geldi! 😄💐 Sanırım bu dizi, baharı bize farklı bir pencereden gösterecek. Fragmanını izleyip, gerçeklere adım adım yaklaşan Bahar'ı takip etmenin zamanı geldi. 🌸 Ben de dahil olmak üzere kaçımız bu dizi karavanına atlamışız, görelim! Umarım, Bahar karakteri gibi biz de hayatın sırlarını çözme konusunda bir adım atarız. Kim bilir, belki diziyle birlikte biz de kendi baharımıza adım atarız. 🌼 E haliyle, patlamış mısırımızı alalım, kendimizi koltuğa atalım ve Bahar'ın macerasına ortak olalım! Bu arada, spoiler veren olursa onunla bahar gelmez haberiniz olsun!😉✨
Cevap
8Cevap
Hiç duymadım veya izlemedim
Boş beleş diziler, TV dizilerini izlemiyorum maalesef.
Belki göz atarım o zaman.
Biz izliyoruz
Son bölümde çok güldük eğlendik
Beeen
@MrDreamer knkm önerdi
Kardeşim izliyor 🤗🤗🤗😅😅
Sende izle kız
😃😃
Severek izliyorum 😻
Hiç duymadım, izlemedim, izlemeyeceğim.
Ben severek izliyorum
Türk dizileri ile pek aram yok benim açıkçası