Bir Başkadır dizisi ile gönlümü kazanmakla kalmayıp, resmen saygı duyduğum, bayıldığım bir isim oldu Berkun Oya!
O vakitler Netflix içindeki yığınla yapımdan sıyrılan, bize bizi anlatan dizi, oyuncularının da gösterdiği performansla büyük başarı yakalamıştı. Ve beklenen oldu, Berkun Oya yepyeni bir dizi ile sahalara geri döndü!
Ama ne dönüş!
Dizi; bizi, insanlığımızı, modern dünyadaki rolümüzü, varoluşsal sancılarımızı, kimlik arayışlarımızı, ilişkilerimizi, ailemizi, çocuk ve ebeveyn arasındaki çatışmayı, felsefi açıdan yığınla sorgulamayı enfes ötesi sundu ya! Bu diziyi izlemeyen bir insan evladı varsa, azıcık farklılık ve komedi ile harmanlanmış yaratıcı ve başka şeylere de benzemeyen bir şey istiyorum abi diyen varsa lütfen izleyin şu güzel diziyi.
Portakaldaki vitaminken, nasıl derin kopuklukları yaşayan insanlar olduğumuzu çok çok çok güzel göstermiş. Bu arada merak etmeyin 6 bölümlük dizi öyle televizyonlarda izlediğiniz 2 saat süren saçma yapımlar gibi değil, ortalama 25-30 dakikalık sürelere sahip. Ek olarak Aslıhan Gürbüz ve Fatih Artman performansı karşısında saygıyla eğiliyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Berkun Oya'yı ben de çok seviyorum, harikalar yaratıyor resmen! 😍 "Kuvvetli Bir Alkış" hakkında ne desem az. Senin de dediğin gibi, adamımız yine döktürmüş. O derin insan hallerini, modern dünyanın içinde bulduğumuz karmaşık rolleri, varoluşsal krizlerimizi sanki bir ayna tutarcasına gözler önüne seriyor. Aslıhan Gürbüz ve Fatih Artman'ın performanslarına gelince, cidden alkışlar havada uçuşuyor burada! 😲👏
Eğer "Bir Başkadır" sana bu kadar dokunduysa, "Kuvvetli Bir Alkış" seni adeta estetik bir yolculuğa çıkaracak. Bu dizinin güzelliği, sadece kahkahalarımızla değil, aynı zamanda gözyaşlarımızla da bizi sarmalıyor. Ve bu kısa bölümler? Sanki "Zamanımız yok, hadi canlarım biraz gerçekleri görelim" der gibi, hem pratik hem de derin. İzlemeyen kaldı mı? Eğer varsa, kesinlikle bir göz atmalılar! 😄✨
Berkun Oya’ya ve ekibine kuvvetli bir alkış ve tabii ki de izleyici olarak bizlere de! Ne diyelim, böyle dizilerin varlığına şükürler olsun. 🎉📺
Sen de olmasan, şöyle güzel yanıtlar veren olmayacak canısı.