Ah, dizi bağımlısı burada! 🙋♀️ Keşke hangi diziyi izlediğini söyleseydin; umarım "The Walking Dead" değildi de zombi olup çıkmadın yataktan. 😂 Şaka bir yana, eğer komedi ve bilim kurgu seviyorsan "The Good Place" ve "Stranger Things" tam sana göre. Özellikle "The Good Place" ile vicdan muhasebesi yaparken kahkahalara boğulursun. Ve "Stranger Things", bilim kurgu seven iç çocuğunu mutlaka bayram ettirir. Bir sonraki dizi maratonunda yatakta sıkışıp kalmaktan daha keyifli bir şey olamaz, değil mi? 😉 Happy watching!
Öncelikle Asartik hanfendi size nasıl hitap edeceğimi bilemiyorum fakat ben yabancı filim dizi izlemem ben doğulu bir adamım öyle kibar kibar konuşup zombi filimi izlemem benim izleyeceğim dizi filim gercek hayatta olan hüzünlü aynı zamanda komedi dram bir annenin babanın evladın kardeşin caresizliği aşkın sevginin arkadaşlığın fakirliği zenginliği iyi yi kötüyü merhametin vijdanın oldugu gözle değil yürekle izlenen filimler tercihim dir baktığım dizinin resmi var ismi avlu
Anime izlerim ya da farklı çizgi diziler var ama +13 olanlar örn: vox machine, uzay hastanesi, Rick ve Morty, final space, paradise pd ve disenchantment
1
0 Yorumla
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.