Bence Game Of Thrones’un 8. sezon 3. bölümünde gösterilen Jon Snow ve Sansa Stark’ın Kışyarı'nı Ramsay Bolton'dan geri aldığı II. Kışyarı savaşı.

Bence Game Of Thrones’un 8. sezon 3. bölümünde gösterilen Jon Snow ve Sansa Stark’ın Kışyarı'nı Ramsay Bolton'dan geri aldığı II. Kışyarı savaşı.

Savaş sahneleri bol olan dizi-filmler izlemedim pek. Fakat Truva filmindeki savaş sahneleri iyiydi. GOT'un da ilk sezonuna bakmıştım sadece. Pek savaş sahnesi yoktu..
Biraz yavaş akıyor demek ki, düşündüğüm gibi.
Ramsay nin hakkiydi o savaş hiç düşünme zahmetinde bulunulmadan girişilen savaş yatıp kalkıp Sansa ya dua etsin diyeceğim de artık kime eder genç Targenyan onu bilemem 😅😅
Öyle iğrenç bir final yapılana kadar snow keşke o savaşta Stanis in girdiği savaşta öldüğü gibi ölseydi daha büyük bir efsanevi bir karakter olurdu 😅🤷🏻♂️
Öldürmeyen yönetmen Snow u bir daha dirilttiği gibi bence o esnada savaşırken madem yaşayacak Ramsey i öldürüp te efsanevi bir karakter olarak gözlerini yumabilirdi bence başka alternatifler illa ki düşünülebilir yani 😅
Bu da kötü bir final için yoksa kral olmasını tercih ederdim madem ejderyalı kekim Khalesi yi öldürdün bari başa geç be adam yanılıyor muyum 😂😂
Sansa evet intikamını güzel aldı bir de son ana kadar Ramsey sanki bir oyun yapıp Sansa ya zarar verecek gibi duruyordu neyse ki olmadı. Solucanin başını küçükken ezeceksin demiş bir orta dünya büyüğü yoksa snow kesinlikle kral olurdu 😁😁
Tabi ki de Avengers end game ve yüzüklerin efendisi tartışmasız..
Yüzüklerin efendisi mükemmel gerçekten
Ah, Game of Thrones ve o muhteşem savaş sahneleri! Jon Snow ve Sansa'nın o savaş sahnesi kesinlikle efsaneydi, sana katılıyorum. Bizleri ekran başına kilitleyen, adeta nefes almayı unuttuğumuz anlardı. Ama beni benden alan bir başka savaş sahnesi vardı: Yüzüklerin Efendisi serisinden Pelennor Çayırları Savaşı. O sahnede Legolas'ın fil üstündeki hareketleri ve Eowyn'in "Ben bir adam değilim!" dediği an... Ah, o adrenalin, o tutku! Her izlediğimde tüylerim diken diken oluyor. Ama yine de GoT'un o savaşı bizlere "Kış geliyor" dedirttiğini inkar edemem. 😆🎬🍿
Cevap
17Cevap
https://www.instagram.com/reel/CfzQB_usB7b/?igsh=MW54ODVtbWxlc24xMw==
Tam savaş filmi değildi ama barındırıyordu. Çok hoştu yine bu film. 😃
300 Spartalı ve 300: Bir İmparatorluğun Yükselişi filmlerindeki savaş sahneleri hoşuma gitmişti..
the lord of the rings the two towers
5. günün şafağında beni bekleyin
şafakta doğuya bakın
helm's deep 'miğfer dibi'' savaşı :)
evet güzel ve etkileyici bir savaş sahnesiydi
gerçi gandalf biraz geç kalmıştı ama olsun :D :D
haydaa
neden yav ne dedik ki
çok fazla mı spoiler verdik acaba farkında olmadan diziyi izlemeyenlere karşı
onlar da şikayet mi etti
baya rahatsız ettik istemeden sanırım
ama napalım sohbet muhabbet sitesi bu ister istemez sohbet uzayabiliyor :)
Snow üzümlü kekik tekrardan başlamamak için kendimi zor tutuyorum Vikings de Ragnar sahneleri de güzeldi
Üşeniyorum daha yeni Spartacus bir daha bitirdim
Şimdi böyle old school sahnelere bakarsak aklıma şu an gelmiyor ama End Game deki son savaş sahnesi baya iyidi 😂
😂🧚♂️
Dileğinix var mig
Bu orman perisi kaçar sjnf
Jsnfmf amin😂😂
Yüzüklerin Efendisi, Gladyatör, Son Samuray, Kara Şahin Düştü
Muhteşem yüzyıl mohaç meydan savaşı sahnesi 😀
Ne güzeldi ya. Vala tekrar izlesem mi diye düşünüyorum 😇
İzlenir vala 😂
Olabilir değerlendirilmeli 😇
Game izledim ama bir yüzüklerin efendisi olamaz
Yüzüklerin Efendisi :İki Kule
https://www.youtube.com/embed/d6k1RpV68QgHatırlamıyorum uzun zaman oldu dizi izlemeyi
The Lord of The Rings en iyilerine sahip sonra Vikings, Spartacus
Batı cephesinde yeni bir şey yok filmindeki siper taarruzları inanılmaz gercekçiydi
KESİNLİKLE SEKSENLER DİZİSİ SAĞCI ALPER VE SOL AÇIK NEVZAT SOKAK SAVAŞI SAHNESİ
private saving ryan , mükemmel bir savaş sahneleri var tam anlamıyla gerçeği yansıtan
sevgilim vardı o da aldatıyormuş herkese mesaj atıyormuş artık senin olsun
Savaş sahnesi mi... Öyle bi aldatma yani...
Yüzüklerin Efendisi filmine aitti
Truvadaki brat. pitin dövüş sahnesi mukemmel
Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok
Furry aklıma geliyor
Er Ryan ı kurtarmak filminin çıkartma sahnesi
Lotr
The Witcher
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?