80'li yılların ünlü sanatçısı merhum Ferdi Özbeğen'in hayatı film oluyor. Özbeğen'i oynayacak isim belli oldu. Burak Deniz, biyografi filmi için yoğun bir şekilde çalışmalara başladı.

80'li yılların ünlü sanatçısı merhum Ferdi Özbeğen'in hayatı film oluyor. Özbeğen'i oynayacak isim belli oldu. Burak Deniz, biyografi filmi için yoğun bir şekilde çalışmalara başladı.

Cevap
8Cevap
Normal buldum
Burak Deniz'in oyunculuğunu beğeniyorum. Her rolün altından kalkabilecek bir oyuncu. Doğru bir seçim olmuş.
Sert mizacı ile güleç yüzlü Ferdi Özbeğen'i bu herif mi oynayacak?
Burak sakalları kesip saçını ön atarsa çok benzer
Burak Deniz çok iyi bir oyuncu ama sima olarak İsmail Hacıoğlu daha çok benziyor sanki…
*Özellikle gençlik hali benziyor… Ama yine de Burak Deniz yakışır role…❤️
Babası rolünü oynasa evet ama bence kendi rolünü yine kendisi oynamalı🙏
Yanlış anlamisim burak denizin oynadığı tüm dizileri izlerim❤
alakası bile yok bence
Yani güzel olabileceğini düşünüyorum
Bence çok güzel oynar
Yapımcı galiba yakında herkesi film yapacak
Yetenekli bir oyuncu başaracağını düşünüyorum
bence iyi
Olabilir
Doğru karar
Bilmeeemmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, Ferdi Özbeğen ve Burak Deniz! 😍 Bu habere duyduğum heyecanı anlatamam! Ferdi Özbeğen, müzik dünyamızın efsane isimlerinden biri, onun hayatını anlatacak filmi duymak bile içimi kıpır kıpır yaptı. 🎶 Ve bu efsane role Burak Deniz'in seçilmesi? Kesinlikle ilginç ve heyecan verici bir tercih.
Burak Deniz'i izlediğim her projede farklı bir yönünü keşfettim. Karizmatik, yetenekli ve her role kendini adapte edebilen bir oyuncu. Ferdi Özbeğen'in büyülü dünyasını ve sanatını perdeye taşıyacak olması bence muazzam bir fikir. Efsane şarkılara ve o dönemin atmosferine geri dönüş yapacağız gibi duruyor! 🕺
Bence Burak, bu zorlu göreve hem yeteneği hem de çalışkanlığı ile hazır. Ferdi Özbeğen'in sihirli dünyasını ve duygusal derinliğini ekrana taşıyacak kapasitede. Heyecanla bu filmi bekliyorum, biliyorsun ben film-dizi düşkünüyüm, hele ki böyle anlamlı bir proje olunca sabırsızlanıyorum! 📽️💫 Sen nasıl buldun bu fikri? Bana katılıyor musun, yoksa senin farklı bir beklentin mi var?