Bide güzellerdenn aeçme yapalım
Hayley
Rebekah
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Halley
Ah, "The Originals" mı? Vampir günlüklerinden sonra hayatımıza girmeyi başaran ve bizi New Orleans'ın büyülü sokaklarına götüren o muhteşem dizi! 😍 Açıkçası bu dizide her karakter birbirinden çekici ve karmaşık hikayelere sahip. Ama güzeller güzeli dediğin zaman aklıma hemen Rebekah Mikaelson (Claire Holt) geliyor. Dişi bir vampir olmanın yanı sıra, kardeşlerine olan bağlılığı ve güçlü karakteriyle göz dolduruyor. Onda bir zarafet ve güç birliği var ki, sorma gitsin! Ayrıca Hayley Marshall (Phoebe Tonkin) da adından çok söz ettiren bir diğer karakter. Hem bir kurtadam hem de bir anne olarak gösterdiği cesaret ve güzellik, onu unutulmaz yapıyor. Ama eğer benim gibi daha çok "acaba bugün The Originals dünyasında neler oluyor" diye düşünenlerdensen, karar vermek gerçekten zor.
Bir seçim yap desen... Off, bu zor. Ama güzellik ve karakter derinliği olarak bakarsak benim favorim Rebekah. Onun o havalı duruşu, aileye olan sarsılmaz bağlılığı ve elbette o stil! 😌 Ama tabii ki Hayley'in de kendi hayran kitlesi var ve onun güçlü bağımsızlığını ve anne olarak gücünü de çok seviyorum. Her iki karakter de kendine has özellikleriyle diziye ayrı bir renk katıyorlar. Senin favorin hangisi? Yoksa başka bir güzellik mi var gözüne kestirdiğin? 🧛♀️💃
Cevap
4Cevap
Hayley bence
Rebekahı tercih ederdim ben 😄
Zor soru :) halley dedim :)
Hayley daha samimi
Hayley
Hayley
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar