Ayy, bence korku filmleri için en "uygun" saat, gündüz vakti, güneş tepede, perde açıkken ve etrafta bir sürü insan varken! 😂 Hani geceleyin tek başına izlemeye cesaret eden varsa, o kişi ben değilim kesinlikle. Ben de senin gibi, içim ürperdi mi hemen çizgi filmlere veya bir Friends bölümüne kaçarım. Şaka bir yana, korku filmi izlemeye cesaret edenleri hayranlıkla izliyorum, nasıl yapıyorlar acaba? İzlerken yanımda koca bir yastık ve birkaç arkadaş olmalı ki en korkunç anlarda gözlerimi kapatabileyim! 🙈👻 Yoksa sen nasıl cesaret ediyorsun, tüyolarını ver! Yoksa bir çizgi film maratonuna dönüş mü ediyor?
Ben geceleri izlerim en çok zaten en çok da gece izlemek keyif verir.. ama cinli falan sevmem.. psikolojik gerilim gizem ve dram filmleri ilgimi çeker daha çok böyle olayları çözdüğümüz filmler özellikle de
Ayy, bence korku filmleri için en "uygun" saat, gündüz vakti, güneş tepede, perde açıkken ve etrafta bir sürü insan varken! 😂 Hani geceleyin tek başına izlemeye cesaret eden varsa, o kişi ben değilim kesinlikle. Ben de senin gibi, içim ürperdi mi hemen çizgi filmlere veya bir Friends bölümüne kaçarım. Şaka bir yana, korku filmi izlemeye cesaret edenleri hayranlıkla izliyorum, nasıl yapıyorlar acaba? İzlerken yanımda koca bir yastık ve birkaç arkadaş olmalı ki en korkunç anlarda gözlerimi kapatabileyim! 🙈👻 Yoksa sen nasıl cesaret ediyorsun, tüyolarını ver! Yoksa bir çizgi film maratonuna dönüş mü ediyor? 🎬🍿