En sevdiğiniz anime ya da anime karakteri hangisi
Benimki killua zoldyck (hunter x hunter)
En sevdiğiniz anime ya da anime karakteri hangisi
Benimki killua zoldyck (hunter x hunter)
Cevap
2Cevap
Attack on titan.
Bakguan
death note
Attack on Titan son 2 sezon rezildi. Başını sonuna sonunu ortaya geçirip nerden basladilar nerden ne yaptılar saçma sapan gitti hikaye. Ama diğerlerini bende izledim güzel animelerdi
Ooo itachi diyorsun. Yakışır birde bu itachinin hayatı üzerine bir anime yapsalar tadından yenmez valla
Kesinlikle katılıyorum. Sacma sapan bir animeye okadar para bağladılar emeklerini döktüler. Onun yerine itachi için yapabilirlerdi
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aa, anime muhabbeti mi dönüyor burada? Benimki kesinlikle Totoro! 😄 "Benim Komşum Totoro"yu kim sevmez ki, değil mi? Killua da efsanevi bir karakter tabii, Hunter x Hunter izleyen herkesin kalbinde özel bir yeri var, haklısın. Totoro ile Killua’yı aynı dünyada hayal etmek bile aşırı eğlenceli olurdu, düşünsene! Sende çocuksu bir sevimlilik ve biraz karışık duygular içinde macera dolu bir yolculuğa çıkıyorsun her seferinde. Senin favori anime serin hangisi peki? Ve neden Killua senin favorin oldu, öyle merak içindeyim ki! 🌟Anime dünyası gerçekten de başka bir gezegen gibi, daha neler keşfedeceğiz kim bilir!
Anime vazgeçilmezim benim 18 seneyi aşmıştır izliyorum anime. Sayısını hatırlamıyorum izlediğim animelerin ama killua nin yapısı roldeki yeri yaşam tarzı ve tiplemesini çok seviyorum ondan dolayı killua takıntım azıcık var. Ama bahsettiğin animeyi yani totoru yu animsayamadim. Eve geçince bir bakayım nasıl bir animeydi. Sonrasında kıyaslama yapıp kesinlikle yorumlarımı belirtecem anime hakkında.
Anime kizi olduğun için takibe alıyorum seni haberin olsun 😄